in

CryCry LOLLOL

Έξαλλη η Πιερίδη με την «επίθεση» στην Οικονομάκου – «Ντροπή…»

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τις καλοκαιρινές της διακοπές, προκαλώντας αντιδράσεις.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της είναι τα περισσότερα αρνητικά. Μέσα σε αυτά, κάποιοι σχολίασαν ότι δε θα έπρεπε μια γυναίκα που είναι μητέρα δυο παιδιών να δημοσιεύει τέτοιου είδους φωτογραφίες.

 

 

  • Την διαδικτυακή «επίθεση» που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου σχολίασαν το πρωί της Τρίτης 22/8 στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», με την Μαριάντα Πιερίδη να μη μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της και να τάσσεται υπέρ της ηθοποιού.«Ντροπή. Πραγματικά. Με ποιο δικαίωμα μπαίνεις και γράφεις τόσο αρνητικά σχόλια και μπλέκεις και το ότι είναι μαμά. Ντροπή σε όποιον κι αν το γράφει. Δηλαδή τι; Τι ανέβασε η γυναίκα; Ειδικά όταν γίνεσαι μαμά έχεις την ανάγκη να αισθανθείς και όμορφη και σέξι και όλα.

 

Δεν έχει σημασία αν είσαι μαμά ή όχι. Ο κόσμος που κάθεται και γράφει όλα αυτά, δεν έχει ζωή; Μιλάμε για μια γυναίκα που έχει κρατήσει μια πάρα πολύ ωραία στάση ζωής», ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.Τότε, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Όταν περνάς δύσκολα, δε μπαίνεις στη διαδικασία να κράζεις… Περνάς δύσκολα και μπαίνεις στην φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου να γράψεις αυτά;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Όσοι κράζουν δεν σημαίνει ότι ζηλεύουν, περνάνε ζόρια ή βγάζουν κόμπλεξ. Είναι τσόκαρα σαν εσένα και την Οικονομάκου που στήνετε haters για να ασχοληθεί κανά σάιτ μαζί σας.
    Στην τελική ποιος σας είπε ότι η Οικονομάκου περνά καλά και τη ζηλεύουμε. Τυχερή και αυτή από γαμπρό σαν την Καγιά….

Θρίλερ με κρανίο που βρέθηκε στα Γρεβενά – Είναι ο Θόδωρος;

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Φυλή – Καίγονται σπίτια. «Απομακρυνθείτε προς Άνω Λιόσια»