in

Έξαλλη η Καινούργιου με τον Πολάκη – «Έχει πεθάνει ο μπαμπάς του ρεπόρτερ και το είπε;»

Το «ξέσπασμα» που είχε ο Πολάκης απέναντι στους δημοσιογράφους σχολίασε η Καινούργιου, δηλώνοντας σοκαρισμένη και αποκαλύπτοντας ότι ο ρεπόρτερ, τον οποίο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε αν ο πατέρας του είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνει, έχει «χάσει» τον πατέρα του.

«Έχω πάθει σοκ. Οι άνθρωποι που μέσα από το Facebook κάνουν μόνο παραπολιτική. Που τροφοδοτούν καθημερινά τα κανάλια, τις εφημερίδες με παραπολιτική, ίσως γιατί δεν θέλουν να ασχοληθούν με την πραγματική πολιτική. Τι ήταν αυτά που είπε ο κύριος Πολάκης;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Έχει φύγει ο μπαμπάς του Ξενοφώντα από τη ζωή και είπε αυτή την ατάκα; Δεν ξέρω πώς θα είχα αντιδράσει, αν ήμουν στη θέση του Ξενοφώντα. Και να πούμε κιόλας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, ο κ. Κασσελάκης, μιλάει συνέχεια αποκλειστικά στον Ξενοφώντα και σε όλους τους δημοσιογράφους.

  • Είναι ευγενέστατος, τους κερνάει και καφέ, είναι κάτω από το σπίτι του και ποτέ δεν τους διώχνει. Έχω σοκαριστεί, δεν ήξερα ότι είχε πει κάτι τέτοιο, και δεν ήξερα ότι έχει συμβεί αυτό στον Ξενοφώντα και σε πόσο πολύ δύσκολη θέση βρέθηκε» πρόσθεσε η ίδια, μιλώντας για τον δημοσιογράφο Ξενοφώντα Σκιντζή, που δέχτηκε την «επίθεση» του Παύλου Πολάκη.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής, κατά την αποχώρησή του από τις Σπέτσες, όπου βρισκόταν για το τριήμερο εργασιών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του προέδρου του κόμματος, Κασσελάκη, ήρθε αντιμέτωπος με ρεπόρτερ που του έθεσαν ερωτήσεις αναφορικά με ανάρτησή του, όπου επικροτούσε τον Γιώργο Νταλάρα για τη στάση του απέναντι σε δημοσιογράφους.

 

 

  • Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του από την αρχή, καλώντας τους δημοσιογράφους να μην τον αναγκάσουν να τους πει και ο ίδιος όσα τους είπε ο Γιώργος Νταλάρας, ενώ, μετά τις επίμονες ερωτήσεις που δέχτηκε, «ξέσπασε», εξαπολύοντας «επίθεση» εναντίον τους.

«Μη με αναγκάσετε να σας πω και εγώ αυτά που σας είπε ο Νταλάρας. Καλό σας βράδυ. Πιστεύω να περάσατε καλά» ανέφερε αρχικά ο Πολάκης, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν αν συμφωνεί με όσα είπε προσφάτως ο Γιώργος Νταλάρας, απευθυνόμενους σε συναδέλφους τους. «Νομίζω σας απάντησα ήδη για το αν συμφωνώ με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Προφανώς του είπα “μπράβο”. Τι να του πω; Ο δικός σου θείος και ο μπαμπάς είναι περήφανος γι’ αυτό που κάνεις τώρα; Έλα παλικάρι μου, έλα! Να είσαι περήφανος και εσύ» είπε εκνευρισμένος ο Πολάκης, με τον ρεπόρτερ στον οποίο απευθυνόταν να του επισημαίνει ότι «εμείς κάνουμε τη δουλειά μας». «Όχι, δεν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν κάνεις τη δουλειά σου, γιατί ψάχνεις παραπολιτικά, αυτό κάνεις, τίποτα άλλο. Δεν με ρώτησες κάτι ουσιαστικό γι’ αυτά που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες στην ελληνική πολιτική σκηνή. Καλό σας βράδυ, παιδιά» κατέληξε ο νταής του ΣΥΡΙΖΑ. .

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Σχιζοφρένεια στο μυαλό του πούστη του Μητσοτάκη που θέλει να κάνει τους άντρες
    νυφούλες και μανούλες. Ο Μητσοτάκης είναι πολύ επικίνδυνος. Τέρας. Κτήνος.
    Πρέπει να εξαφανιστεί οπωσδήποτε για το καλό όλων μας.
    Ψηφίζουμε όλοι ΠΑΣΟΚΑΡΑ για να φύγει και να πάει στο διάολο,
    να μας απαλλάξει από την καταστρεπτική του παρουσία.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ 🖕

Σοκ στα Χανιά – Το πρωί έκανε μαθήματα και το βράδυ με 20 ευρώ… άλλα κόλπα

ΣΟΚ – Bρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του