in

LoveLove CuteCute

Έξαλλη η Γερμανού – «Είναι ντροπιαστικό μια εκπομπή να…»

Ο χαμός που δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τα νούμερα που σημείωσε η Ελίνα Παπίλα στις δύο πρώτες εκπομπές της, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ξέσπασε στον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται».

«Απορώ πραγματικά με την ψυχραιμία της Ελίνας και με την ευγένειά της. Ένα σαββατοκύριακο έχει παίξει η εκπομπή της, τώρα είναι το δεύτερο της. Έχουμε φορέσει την μπέρτα του δικαστή του Αρείου Πάγου και είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε το σφυράκι, τέλος, πάρτε τους! Παιδιά χαλαρώστε λίγο και να καταθέσω και αυτό. Θεωρώ ντροπιαστικό μια εκπομπή να ασχολείται με τα νούμερα οποιασδήποτε άλλης, πλην της δικής της. Προσωπική μου γνώμη.

Αν εμείς ως “Καλύτερα δε γίνεται” θέλουμε να μιλάμε για νούμερα, να κοιτάμε τη δική μας καμπούρα, κάναμε 10%, 13%, 15%. Τι μπορούμε να διορθώσουμε, τι κάναμε καλά. Γιατί μια εκπομπή να ασχοληθεί με τι νούμερα κάνει ο άλλος. Ας μου το εξηγήσει κάποιος γιατί θα τρελαθώ», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

  1. Ολοι αξιολογουνται κυρα Ναταλια , απο τον απλο εργατη εως τα διευθυντικα στελεχη, γιατι να μην ασχολουνται με τα νουμερα οι αλλες εκπομπες ; Επειδη υπαρχει μια Παπιλα που εκανε αποτυχια επι ενα χρονο και τον επομενο καλουσε τα καναλια για να κανει συνεντευξεις μπας και τσιμπησει καμια δικη της; Δεν ειδα να δειχνετε την ιδια ευαισθησια οταν επι δυο χρονια ξεσκιζανε στην κυριολοξια την Μαλεσκου και ολοι σας κανατε το κοροιδο . Βλεπεις η Παπιλα ειναι διπλωματης και γλειφει καλυτερα , η Μαλεσκου δεν σας εκατσε και την ξεσκισατε

  2. οταν σκιζατε τη μαλεσκου ολο το συστημα και την κανατε την κοπελα να παθει σοκ απ την ανθρωποφαγια σας εκει ναταλια γιατι δε μιλησεες; γιατι δε βγηκες να πεις μαζευτειτε κ αστη την μαλεσκου να κανει τη προσπαθεια της; τωρα ξαφνικα το καταλαβες ναταλια; σαπιο συστημα ειστε στα καναλια και εσυ επιβληθηκες απ το ονομα του πατερα σου, και η παπιλα απ τον μανατζερ της και η μπαρκα απ τη μαμα της που σημερα εστειλε στον αερα του αλφα ευχες στο μαρινακη και ολοι σας βυσματα ειστε. μην πω για παπαγεωργιου που την επιβαλει με το ζορι η φραου χριστοπουλου, μην πω για μελετη με τον εφοπλιστη μπαμπα και τις διασυνδεσεις με το δημο πειραια μοραλη και μαρινακη. μην πω για καινουργιου που εχει τις πλατες κοκλω.. η μαλεσκου και αλλες κοπελες που ενδεχομενως δεν εχουν δοντι και σπρωξιμο ειναι στην απ εξω και τις ξεσκιζετε επειδη κανουν 7-8% ενω εσεις οι φτασμενες ναταλια κανετε 12. γιατι και εσυ ναταλια κανεις νουμερα επειδη παιζεις μονη σου. για να ειχες απεναντι σοβαρη εκπομπη και θα σε βλεπαμε.

Μετεωρολόγος «λυγίζει» βλέποντας την πρόβλεψη για το πέρασμα φονικού ανεμοστρόβιλου – «Χριστέ μου, βοήθησέ τους»

Ηράκλειο – Μαθητές παρέλασαν με μαύρη κορδέλα και περιβραχιόνια για τους αδικοχαμένους στα Τέμπη