in

Έξαλλη η Εύη Βατίδου στο Πρωινό

“Να σταματήσετε κι εσείς να λέτε και να αφήνετε υπονοούμενα ότι υπάρχουν προηγούμενα”, είπε ενοχλημένη η Εύη Βατίδου.

  • Έξαλλη έγινε η Εύη Βατίδου και παρενέβη τηλεφωνικά στο Πρωινό, όταν πάνω στην κουβέντα για την υπόθεση με τη μοτοσικλέτα, άκουσε τον Τάσο Τεργιάκη να λέει: «Δεν ξέρουμε πριν τι έχει γίνει». Ο δημοσιογράφος αναφερόταν στο γεγονός ότι δεν υπάρχει καταγεγραμμένο βίντεο από κάμερες, το χρονικό διάστημα πριν ο 59χρονος χτυπήσει με το κράνος του τον καθρέφτη στο αυτοκίνητο της Εύης Βατίδου.

«Καταρχήν ποιος είναι αυτός που κάθεται και λέει από το δικό σας πάνελ που λέει για προηγούμενα και ποιοι είναι όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλάνε για προηγούμενα. Βλέπετε εσείς στο βίντεο κανένα προηγούμενο;», αναρωτήθηκε σε πολύ υψηλούς τόνους η Εύη Βατίδου και συνέχισε:

  • «Όποιος μιλάει για προηγούμενα θα πρέπει να αποδείξει ότι υπάρχουν προηγούμενα. Όποιος μιλάει για προηγούμενα να πάει να φέρει τα βίντεο για προηγούμενα. Από τη στιγμή που υπάρχει κατάθεση στην αστυνομία και διαδικασία αυτοφώρου, δεν έχει καταγραφεί κανένα προηγούμενο ούτε μεθεπόμενο. Δεν υπάρχει οποιοδήποτε σενάριο για παραβάση και διαπληκτισμό, δεν του είχα ξαναμιλήσει. Αν αυτός θέλει να συνεχίσει να λέει αυτά που λέει, δεν με ενδιαφέρει. Να σταματήσετε κι εσείς να λέτε και να αφήνετε υπονοούμενα ότι υπάρχουν προηγούμενα».

«Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο, είπα ότι αυτή είναι η εικόνα, δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πριν γιατί δεν υπάρχει βίντεο», εξήγησε ο Τάσος Τεργιάκης.

  • Η Εύη Βατίδου δεν φάνηκε να ικανοποιείται από την απάντηση και στη συνέχεια τόνισε πως θα κάνει μήνυση στην απέναντι πλευρά για όσα ακούγονται για την ίδια.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αποκλειστικό – Το τέλος του “Ρουκ Ζουκ” επιθυμεί η Ζέτα Μακρυπούλια. Όλο το ρεπορτάζ…

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ και ο Αριστείδης Μπαλτάς