in

OMGOMG AngryAngry

Εξαφανισμένος ο διεθνής αθλητής που σακάτεψε την πρώην γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους

Σοκ προκαλούν οι εικόνες της 30χρονης γυναίκας στον Βόλο, που έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον πρώην σύζυγό της, αθλητή με διεθνή καριέρα, μπροστά στα μάτια του 4,5 ετών παιδιού τους και των γονιών του.

 

 

  • Έπειτα, κατέθεσε μήνυση εναντίον της για εξύβριση, την ώρα που εκείνη κατευθυνόταν αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. Ο αθλητής δήλωσε, μέσω του πατέρα του, καρδιοπαθής και δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

 

Ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει στις 7 Ιουλίου να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης για χθες, καθώς ανέμενε όπως είπε τον δικηγόρο του από τη Θεσσαλονίκη, δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, ούτε ο ίδιος αλλά ούτε ο δικηγόρος του.

 

  • Στο δικαστήριο εμφανίστηκε ο πατέρας του για να ζητήσει αναβολή μερικών ημερών και συγκεκριμένα μέχρι τις 19 του μήνα, υποστηρίζοντας πως ο 34χρονος γιος του έχει πρόβλημα με την καρδιά του, όπως μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA».

 

Μάλιστα, προσκόμισε πιστοποιητικό νοσηλείας από ιδιωτική κλινική, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικαστικό μέγαρο. Στο δικαστήριο ήταν μόνο το θύμα φορώντας κολάρο, με τον συνήγορο υπεράσπισης να χαρακτηρίζει τη δικαιολογία του αθλητή για να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο «προσχηματική και ψεύτικη».

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Σε σοκ οι Λουόμενοι στην Θάσο – Είδαν 2 ανθρώπους να πνίγονται. Ο ένας 28χρονος

Προσοχή! – Νέα εκστρατεία phishing στους κατόχους κρυπτονομισμάτων