in

OMGOMG

Ευρυδίκη – «Ανοίγει την πόρτα, τον τραβάει έξω και…»

Η Ευρυδίκη παραχώρησε συνέντευξη στη Νάντια Κοντογεώργη και την κάμερα της εκπομπής Dot, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο STAR. Μέσα σε όλα, η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε για την άλλη της εικόνα που προσπαθεί να κρατάει μακριά από τη δημοσιότητα ενώ θυμήθηκε και ένα ακραίο περιστατικό που συνάντησε στον δρόμο.

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αλήθεια είναι ότι αυτό που βλέπεις, αυτό και είμαι αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος και πολλές φορές έχω την ανάγκη να εξωτερικεύσω. Είμαι μια κοπέλα που πάντα χαμογελώ και έχουμε αυτή την εικόνα του «γλυκού κοριτσιού», του «καλοπροαίρετου κοριτσιού» και του «καλόβολου ανθρώπου».

Ναι, είμαι και αυτό αλλά υπάρχουν και φορές που γίνομαι ένας άλλος άνθρωπος. Όταν έχω να αντιμετωπίσω δύσκολες καταστάσεις, όταν βλέπω όλα αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο γύρω μας όπως την αδικία, τη βία, τους πολέμους, την πείνα».

«Εκεί βγαίνει αυτό που υπάρχει μέσα μου και γίνομαι σαν όλους τους άλλους ανθρώπους. Και θέλω να επανασταστήσω και θέλω να φωνάξω και θέλω να θυμώσω και τα κάνω. Απλά δεν τα κάνω δημόσια».

«Από τότε που ήμουν μικρή έχω ένα θέμα με την βία και δεν την δέχομαι, όπως δεν δέχομαι και την αδικία. Θυμάμαι συγκεκριμένα πριν πάρα πολλά χρόνια, δεν είχα κάνει καν τον Άγγελο, οδηγούσα στην παραλιακή και ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια. Εγώ ήμουν το τρίτο αμάξι και στο πρώτο ήταν ένας ηλικιωμένος άνθρωπος Για κάποιο λόγο είχε πάθει κάτι το αυτοκίνητο του ή δεν έπαιρνε μπροστά και δεν ξεκινά. Βγαίνει ο δεύτερος, ανοίγει την πόρτα και πάει να τον τραβήξει έξω. Αρχίζει να φωνάζει και δεν καταλαβαίνω τότε για ποιο λόγο και κατέβηκα. Κάτι που συνειδητοποίησα κάποια στιγμή πως δεν πρέπει να το κάνουμε αυτό γιατί δεν ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις» συμπλήρωσε, ακόμα, η Ευρυδίκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του STAR.

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χωρίς διόδια οι μετακινήσεις στους αυτοκινητόδρομους ενόψει εκλογών

Σεισμός τώρα στο Ιόνιο – Ταρακουνήθηκε η Ζάκυνθος από 3,5 Ρίχτερ