in

LoveLove OMGOMG

Ευγενία Σαμαρά – «Στο Switch δεν θα ήθελα να παίξω τον ρόλο της παρουσιάστριας»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Συνδέσεις, βρέθηκε η Ευγενία Σαμαρά και αναφέρθηκε τόσο στο Switch όσο και στα επαγγελματικά της βήματα.

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά, Σασμός, αλλά και στην παράσταση Μισάνθρωπος του Μολιέρου.

«Ξεκινήσαμε φέτος, πάρα πολύ ωραία. Για μένα ήταν πολύ καινούργιο και ήταν έκπληξη που μου έκαναν την πρόταση και είμαι ο εαυτός μου. Δεν το περίμενα. Και ο κόσμος σιγά σιγά το καταλαβαίνει, γίνεται ένα μέρος της παρέας μας και μου αρέσει πολύ. Το παιχνίδι θέλει συνδυασμό πολλών πραγμάτων αλλά για τις ερωτήσεις δεν φταίω εγώ, ο αρχισυντάκτης μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει πολύ, το έχουν! Έχει ανατροπές το παιχνίδι και μου αρέσει πάρα πολύ.

Οι παίκτες με κάποιο τρόπο είναι ευγενικοί μεταξύ τους. Επειδή μένουν όλη τη βδομάδα κάνουν παρεάκι, τους βλέπω που έχουν ωραία ενέργεια. Κάπως το έχω βρει και τους χαλαρώνω και κάνουμε όλοι μαζί παρέα.

Ένας ηθοποιός υπάρχει και το κομμάτι του ρόλου, κρύβεται πίσω από εκεί και μπορεί να βγάλει κομμάτια του εαυτού του δίχως να κριθεί. Αυτό έχει άλλη έκθεση και δεν ήθελα να παίξω έναν ρόλο, να παίξω την παρουσιάστρια. Αφέθηκα σε αυτό, νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου και παίζω με την παρέα μου. Και το καταλαβαίνω γιατί και το χιούμορ μου είναι καυστικό, το καταλαβαίνουν γιατί φαίνεται ότι έχουμε γίνει παρέα.

Όταν με πήραν τηλέφωνο είπα “να πάω, να το δω”. Μου αρέσουν πολύ τα παιχνίδια και εμένα και έβλεπα. Όταν μου το είπαν προβληματίστηκα και έλεγα πώς μπορεί να είναι. Πήγα και έκανα το δοκιμαστικό, ένιωθα τόσο οικεία. Μόλις έφυγα ένιωθα ότι θα γίνει».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ αύριο 28 Φεβρουαρίου – Καθηλωμένα τα αεροπλάνα λόγω της απεργίας, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Αγρίνιο ΤΩΡΑ – ΙΧ έπεσε σε αύλακα κοντά στο νεκροταφείο – Στο νοσοκομείο ο οδηγός