in

CuteCute

Ευγενία Σαμαρά – Ο έρωτας στη ζωή της και το spoiler για τον ρόλο της στον Σασμό

Για τρίτη σεζόν βλέπουμε φέτος την Ευγενία Σαμαρά να ενσαρκώνει τη Στέλλα, τη δικηγόρο στον Σασμό και η ίδια σε συνέντευξή της μιλάει για τις εξελίξεις που θα δούμε επί της οθόνης.Όπως είπε η ίδια η ηθοποιός στη Real για τη σειρά: «Ξεκίνησε ο επίλογος της σειράς. Πρόκειται για μια ωραία σεζόν, θα γίνουν πολλά πράγματα και χαίρομαι γιατί οι άνθρωποι που το γράφουν το εξελίσσουν όμορφα. Η σειρά έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο, αλλά και για εμάς τους ηθοποιούς. Κάπως μας “μπριζώνουν” και το σενάριο και η ομάδα πίσω από τις κάμερες και οι σκηνοθέτες. Όλοι έχουν την όρεξη του πρώτου καιρού της σειράς και αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί αρχικά δεν βαριέσαι και έχει πράγματα να κάνεις».

  • Η ίδια συνέχισε δίνοντας spoiler για τη σειρά καθώς αποκάλυψε: «Θα γίνουν πολλά σε αυτή τη σεζόν, θα μπουν νέοι χαρακτήρες και η Στέλλα, ο ρόλος μου, θα συνεχιστεί με αυτούς. Στην πορεία θα δούμε και μια εξέλιξη στην προσωπική της ζωή. Ακόμα, μετακομίζει με τον πατέρα της γιατί η μητέρα της φεύγει, έχει διάφορες εξελίξεις ο ρόλος».Όσο για τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της, μετά και τον χωρισμό της από τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη, η ηθοποιός παραδέχτηκε:

«Δεν ξέρω τι εννοεί ο καθένας “έρωτας”. Είναι κάποιες έννοιες που ο καθένας μας τις αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Για μένα ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη γενικά. Ερωτεύομαι τη δουλειά μου, είμαι ερωτευμένη με τους φίλους μου, με τα καινούργια πράγματα που απολαμβάνω. Ερωτεύομαι όταν βρίσκω ένα νέο χόμπι το οποίο μου δίνει ζωή, ερωτεύομαι τους προορισμούς που ταξιδεύω».Η Ευγενία Σαμαρά κατέληξε λέγοντας: «Είμαι άνθρωπος που γενικά έχω πάθος με τα πράγματα που “μπαίνω” με όλο μου το είναι. Οπότε αυτό με κινεί. Ο έρωτας στην πραγματικότητα, εάν προσπαθήσουμε να δώσουμε έναν ορισμό, για μένα είναι ο τρόπος που διαλέγουμε για να φύγουμε από την πραγματικότητα. Είναι η διαδικασία που επιλέγουμε για να φύγουμε από τη καθημερινότητα, τη ρουτίνα. Αυτό κάνει ο έρωτας… Μας σπρώχνει στο φανταστικό, στο άπιαστο. Εγώ, έχω ανάγκη να επιδιώκω να ερωτεύομαι και δεν το προσδιορίζω μόνο στο ερωτικό κομμάτι…»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Νέος αιφνίδιος θάνατος στο Ηράκλειο – Βρέθηκε νεκρός 46χρονος μέσα στο σπίτι του

Σεισμική δόνηση 3,5 Ρίχτερ βόρεια του Ηρακλείου – Πού εντοπίζεται το επίκεντρο