in

CuteCute OMGOMG

Ευγενία Σαμαρά – “Κλείδωσε” για παρουσιάστρια της ΕΡΤ

Η ψυχαγωγία ενισχύεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ  και το πρόγραμμα του σταθμού εμπλουτίζεται με ένα νέο τηλεπαιχνίδι.

  • To «Switch» είναι ένα παιχνίδι γνώσεων, στο οποίο συμμετέχουν πέντε παίκτες. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος στις ερωτήσεις που τους γίνονται. Εκείνος που απαντάει σωστά μετακινείται προς τον αριθμό 1, ενώ όποιος κάνει λάθος πηγαίνει προς το 5. Ο παίκτης που θα παραμείνει στο 1 μέχρι το τέλος των ερωτήσεων, φτάνει στον μεγάλο τελικό και διεκδικεί ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στην παρουσίαση “κλείδωσε” η ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά η οποία “έκλεψε” τις εντυπώσεις στα αρκετά δοκιμαστικά που έγιναν. Όσον αφορά τη ζώνη προβολής, επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία που σας είχαμε μεταφέρει τον Ιούνιο πως προορίζεται για τις 19.00 ακριβώς, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και απέναντι από τα τηλεπαιχνίδια: “Μονομάχος”, “Ο τροχός της Τύχης” και “The Chase”. 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Δείτε εδώ – Πυροσβεστικά drones χρησιμοποιούνται για κατάσβεση πυρκαγιών (video)

Κατερίνα Διδασκάλου – «Η τηλεόραση χωρίζεται πλέον στην εποχή…»