in

LoveLove OMGOMG

Ευγενία Σαμαρά – «Είναι εμμονή τα νούμερα τηλεθέασης, δεν το θέλω αυτό στη ζωή μου»

Με αφορμή τον διπλό τηλεοπτικό της ρόλο την φετινή σεζόν, η Ευγενία Σαμαρά έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός μίλησε τόσο για την πρώτη φορά που αναλαμβάνει παρουσίαση μιας εκπομπής όσο για τους συναδέλφους της, που μπαίνουν στον χώρο της παρουσίασης, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης.

Την φετινή σεζόν έκανε ένα ακόμη βήμα, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού στην κρατική τηλεόραση.

Μου ήρθε ξαφνικά η πρόταση, δεν ξέρω καν ποιος με σκέφτηκε. Κάποιος πέταξε το όνομα μου, μάλλον τους άρεσε η ιδέα και με πήραν τηλέφωνο. Ήμουν μεταξύ Σαμοθράκης και Περού, γύρισα για τρεις μέρες, έκανα το δοκιμαστικό και έφυγα στο Περού. Ήταν πολύ ωραία η εμπειρία της οντισιόν. Ένιωσα καλά, αφέθηκα και πέρασα καλά. «Να δεις που αυτό θα γίνει» σκέφτηκα μετά, αν και αποφεύγω να λέω «τα πήγα καλά». Συνήθως με τρώνε οι ανασφάλειες.

Πολλοί άνθρωποι της τηλεόρασης συμφωνούν ότι πλέον οι ηθοποιοί «τρώνε» τη δουλειά των παρουσιαστών.

Όλοι δοκιμαζόμαστε και θα φανεί στο χειροκρότημα και στο πως θα μας κρίνουν. Όμως και στον χώρο της υποκριτικής δεν έρχονται να παίξουν πολλοί που δεν είναι ηθοποιοί; Και εκεί θα φανεί στο χειροκρότημα. Ένας ηθοποιός ταιριάζει να παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι όπως έκανε και ο Νίκος Κουρής, η Ζέτα Μακρυπούλια, που το κάνει χρόνια και καλύτερα από όλους, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης. Σε αυτά τα παιχνίδια ο παρουσιαστής έχει, ας μου επιτραπεί ο όρος, ρόλο κομπέρ, οπότε ένας ηθοποιός μπορεί να το υποστηρίξει.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει το άγχος της θεαματικότητας στη δημόσια τηλεόραση, παρακολουθείς τα νούμερα που σημειώνει το Switch;

Έχω μάθει ως ηθοποιός να μην τα κοιτάζω. Τα μαθαίνω όμως, υπάρχουν άνθρωποι που με ενημερώνουν. Αλλά δεν μπορώ να έχω το συνεχές άγχος και να σκέφτομαι πως πήγε, καθώς είναι ένα παιχνίδι συγκεκριμένο, με κανόνες, στο οποίο είμαι εκεί με όλη μου την χαρά. Δεν θέλω να με πιάνει τρέλα να δω τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι εμμονή, δεν το θέλω αυτό στη ζωή μου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκ στον Στίβο – Νεκρός στα 29 του ο Σον Μπάρμπερ, παγκόσμιος πρωταθλητής στο επί κοντώ

Παρασκήνιο – Τέλος στα σενάρια συγκατοίκησης με τον Λιάγκα έβαλε η Μαλέσκου