in

CuteCute OMGOMG

Ευδοκία Ρουμελιώτη – «Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν ήμουν τυχερή. Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία και…»

Στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» μίλησε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγικώνη.

  • «Στην πορεία μου βάζω πρώτα τη ζωή μου και μετά την τέχνη μου. Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά που κάνω, με εκφράζει η τέχνη μου, αλλά μέχρι εκεί. Με ενδιαφέρει να υπάρχω σε αυτό τον χώρο, να κάνω δουλειές με ανθρώπους που εκτιμώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε πως «όταν γέννησα τον Δημήτρη, ο άντρας μου, μ’ έσπρωξε να γυρίσω στη δουλειά. Τα παιδιά του συζύγου μου από τον πρώτο του γάμο δεν τα ξεχωρίζω από το παιδί μου. Μεγάλωσα με αυτά τα παιδιά. Στην αρχή φοβήθηκα πολύ, αλλά μετά βρήκαμε την ισορροπία».

  • Επίσης, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στην περίοδο που ήθελε να μεγαλώσει την οικογένειά της, αλλά και στην ψυχοθεραπεία που κάνει μέχρι και σήμερα.

«Δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Έκανα εξωσωματική, αλλά δεν στάθηκα τυχερή. Οπότε τώρα θα συνειδητοποιήσω ότι η οικογένειά μας θα είναι αυτή. Μου φαίνεται ασύλληπτο στην εποχή που ζούμε να θεωρείται ακόμα ταμπού η ψυχοθεραπεία. Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία όταν έχασα τη μητέρα μου με βίαιο τρόπο. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν πάρα πολύ δεμένη μαζί της. Ήταν πολύ ξαφνικό και έπρεπε να μάθω να ξαναζώ χωρίς εκείνη» σημείωσε φανερά συγκινημένη.

Κλείνοντας, η Ευδοκία Ρουμελιώτη αναφέρθηκε στο metoo και τον Γιώργο Κιμούλη: «Ελπίζω να έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη του και να γύρισε για να τα διορθώσει. Έφυγα από την παράσταση το 2006 και δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτό, ενώ βγήκα και μίλησα για τους λόγους που έφυγα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η Καίτη αποκαλύπτει – «Έφυγε» στα 42 του ο άντρας μου και ξαφνικά απο κυρία έγινα πουτ@ν@”

Τραγωδία στη Σύρο – Ποδοσφαιριστής έπεσε νεκρός με το που έφτασε στα επείγοντα