in

LoveLove OMGOMG

Ευαγγελία Συριοπούλου – «Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο»

«Δεν υπάρχει λόγος κάποιος να σκέφτεσαι αν είναι έτοιμος για οικογένεια. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει χαλαρά και χωρίς πολύ συζήτηση με το σύντροφό σου. Δεν ξέρω αν είμαστε και ποτέ έτοιμοι γι’ αυτό. Είναι μεγάλη ευθύνη να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο», είπε αρχικά η Ευαγγελία Συριοπούλου, μιλώντας το μεσημέρι της Τρίτης, στην Ελένη Μενεγάκη για τον ερχομό του γιου της με το σύντροφό της, Στράτο Πατσατζή, αλλά και για τη σχέση τους μετά το παιδί.

Και συνέχισε: «Είχα εύκολη εγκυμοσύνη. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου έκανα κακές σκέψεις αλλά δεν έχανα ποτέ την ψυχραιμία μου. Έχω έναν πολύ καλό άνθρωπο στην ζωή μου, τον άντρα μου με τον οποίο είμαστε μαζί 13 χρόνια. Εκείνος με ηρεμούσε πολύ με το θέμα του παιδιού. Ήταν ένα ταξίδι υπέροχο και ήταν μία συνειδητή επιλογή».

«Η γέννηση του παιδιού μας τα άλλαξε όλα προς το καλύτερο. Αυτό το παιδί ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί. Αλλάζει το πρόγραμμα του ζευγαριού αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που μας επηρέασε. Αυτό το πλάσμα είναι το ωραιότερο δώρο τη ζωή μας, είναι καταπληκτικός», συμπλήρωσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Ναύπλιο τώρα – Δύο τα εμετικά βίντεος που έστειλε ο Αρχιμανδρίτης στον 12χρονο – Ξεσπούν οι γονείς

Ξεκίνησε κεκλεισμένων των θυρών η δίκη στο Ίλιον για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου