in

OMGOMG

Ευαγγελία Πλατανιώτη – Ο χωρισμός λίγο πρίν τον γάμο με γνωστό πολίστα και…

KAZAN, RUSSIA - JULY 25: Evangelia Platanioti of Greece competes in the Women's Solo Technical Synchronised Swimming Final on day one of the 16th FINA World Championships at the Kazan Arena on July 25, 2015 in Kazan, Russia. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, σε παλαιότερη συνέντευξη της στην τηλεόραση του Alpha, είχε μιλήσει για την συμμετοχή της στο Nomads του ΑΝΤ1.

 

«Υπήρξε κόσμος που αναρωτιόταν γιατί πήγα στο Nomads. Υπήρχε ανταγωνισμός κακές συμπεριφορές πίσω από τις κάμερες. Το χειρότερό μου ήταν όταν μας έκαναν το τραπέζι οι ντόπιοι και τρώγανε με τα χέρια, ενώ πάνω στα φαγητά είχε μύγες», δήλωσε.

 

 

 

  • Καθώς βρισκόταν στις Φιλιππίνες, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του ριάλιτι επιβίωσης, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον τότε σύντροφο της. Ήταν ο διεθνής πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος. Εκείνη αποδέχτηκε την πρόταση, όμως ο γάμος δεν έγινε ποτέ και οι δυό τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

 

 

Τα τελευταία χρόνια πάντως, ο έρωτας δεν έχει αφήσει την Πλατανιώτη. Είναι σε δεσμό με τον ποδοσφαιριστή Ηλία Πολλάλη. Δεσμός που κρατάει για πάνω από 3 χρόνια.

 

 

 

 

Ρεπορτάζ του Νίκου Ξομπλαράκη

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παρασκήνιο – “Βογγάνε” στον Σκάϊ . Δεν μπορούν να διαχειριστούν τον… “πάτο”

Σεισμός 3,9 Ρίχτερ ανοιχτά της Ζακύνθου