Έβαλε φωτιά στην Αίγινα και συνελήφθη

1 Min Read

Άλλη μια φωτιά από ανθρώπινη αμέλεια κινητοποίησε χθες τις Αρχές στην Αίγινα, με πρωταγωνίστρια μια 62χρονη γυναίκα που συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Πυροσβεστικής, η γυναίκα πραγματοποιούσε καύση απορριμμάτων στον προαύλιο χώρο της κατοικίας της στην περιοχή Μεσαγρός, όταν η φωτιά ξέφυγε από τον έλεγχό της και επεκτάθηκε σε γειτονική αγροτική έκταση.

  • Αποτέλεσμα ήταν να καούν περίπου 20 στρέμματα γης, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων που κατάφεραν να θέσουν γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο.

Η υπόθεση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Μετά την έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων του Πυροσβεστικού Σώματος και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο εισαγγελέα, η 62χρονη συνελήφθη, ενώ της επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 7.129 ευρώ. Το στοιχείο που προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι η γυναίκα φέρεται να είναι υπότροπη, καθώς είχε εμπλακεί σε παρόμοιο περιστατικό και την προηγούμενη χρονιά. Μια αμέλεια που θα μπορούσε να είχε προκαλέσει πολύ μεγαλύτερη καταστροφή.

Share This Article