in

Eurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι – Το ματιάσαμε το κορίτσι – Με φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό λίγες ώρες πριν τον δεύτερο ημιτελικό

Η μεγάλη στιγμή της Μαρίνας Σάττι στον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έφτασε. Η Μαρίνα Σάττι σήμερα θα ρίξει την καλύτερη ζαριά της! Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της εκπομπής, Super Κατερίνα, η τραγουδίστρια ταλαιπωρείται τα τελευταία 24ωρα από φαρυγγίτιδα και υψηλό πυρετό και ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή προκειμένου απόψε το βράδυ να δώσει τον καλύτερό της εαυτό! Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό για αυτό τον λόγο η Μαρίνα Σάττι ακύρωσε τις συνεντεύξεις που ήταν προγραμματισμένο να δώσει χθες.

  • Στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θα ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεγάλη ανατροπή στην πολιτική σκηνή από τον Βελόπουλο ένα μήνα πριν τις εκλογές

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου – Συγκινημένος ο γιος της – Την αποχαιρέτησε με ένα λευκό τριαντάφυλλο