in ,

AngryAngry CuteCute

Eurovision 2023 – Ουκρανοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν σε promo Shows!

Ένα αφιέρωμα στη Eurovision, είναι μέρος ενός πολιτιστικού φεστιβάλ που διοργανώνεται από Βρετανούς και Ουκρανούς καλλιτέχνες στο Λίβερπουλ για τον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού.

  • Η νικήτρια της Eurovision 2016,  η Ουκρανή Jamala και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του BBC θα πραγματοποιήσουν ζωντανή πρεμιέρα του άλμπουμ της, βασισμένο σε λαϊκά τραγούδια των Τατάρων της Κριμαίας, στην επίσημη σκηνή του χωριού θαυμαστών (11 Μαΐου).

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Suspilne, Mykola Chernotytskyi, μίλησε λεπτομερώς στον Ουκρανικό Τύπο σχετικά με το πώς η Ουκρανία θα συμμετάσχει στη Eurovision 2023.

“Θα υπάρξει μεγάλος αριθμός Ουκρανών καλλιτεχνών που θα ανακοινωθούν σε διάφορα σόου. Αν όλα πάνε καλά για εμάς και όλα γίνουν όπως τα έχουμε σχεδιάσει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτός θα είναι πιθανώς ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχής Ουκρανών καλλιτεχνών στη Eurovision σε σύγκριση με το 2005 και το 2017. Δεν είναι απαραίτητο ότι το άτομο αυτό θα τραγουδάει στη σκηνή. Μπορεί να υποδυθεί οποιονδήποτε ρόλο. Αλλά ένας Ουκρανός μουσικός, θα αντιπροσωπεύει το πρόσωπο της Ουκρανίας που θα εμφανιστεί στο σόου”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μεγάλη ανατροπή στο “Survivor All Star” – Αυτό είναι το Νο1 φαβορί για τις 200.000 (Φωτο)

Λευκός Οίκος – Δεξίωση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας