in ,

AngryAngry

Eurovision 2023 – «Όλοι στην αρένα ούρλιαζαν κι έρχεται η Ελλάδα και βάζει 4»

«Είναι αδιανόητο να χάσουμε τη δεκάδα για εκείνο το 12άρι. Η Κύπρος θα ήταν στην 10η θέση, μπορεί και 9η, εάν η Ελλάδα έδινε το 12άρι», λέει η Κάλια Ελευθερίου.

  • Στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» βγήκε σήμερα η Κάλια Ελευθερίου. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια, η οποία βρίσκεται στο Λίβερπουλ, ξέσπασε για το 4άρι που έδωσε η ελληνική επιτροπή στον Andrew Lambrou στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2023.

«4; 4; Δεν λέω καλημέρα! 4; Παραμιλώ από χθες το βράδυ. Όλη η Ευρώπη μου στέλνει μηνύματα και μου λέει “δεν γίνεται, δεν γίνεται 4”. Δεν μπορώ να το διανοηθώ το 4. Τόσο καιρό λέμε στα social media για το τραγούδι, ο Andrew έδωσε και την ψυχή του, άλλες χώρες μάς έδωσαν 10άρια και η Ελλάδα έδωσε 4. Δεν το χωνεύω!», είπε αρχικά η Κάλια Ελευθερίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Το να μην δώσεις 12ρι όπως συνήθως και να δώσεις 4ρι εδώ κάτι συμβαίνει.Το πως ψηφίστηκε πρέπει να αναρωτηθούμε και για το πως βγήκε το 4ρι και με τι κριτίριο.
    Το τραγούδι καθεαυτού ήταν για 9ρι 10ρι και η σκηνική παρουσία για 10ρι 11ρι πέρα από την γενική βαθμολογία η οποία αν ψηφιζόταν όπως πρέπει ένα 10ρι στην Κύπρο θα ήταν ιδανικό βάση με αυτό που είδα και ακουσα χωρίς τις αγάπες,τις σχέσεις κλπ όπως δίναμε 12ρι πάντα ήταν δεν ήταν καλό το τραγούδι άξιζε η δεν άξιζε αυτήν την βαθμολογία.
    Προσωπική άποψη δικιά μου.

  2. ΕΝΑΙ ΤΡΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΛΟΠΙΑΣΜΑΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟ 10 ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ

Εκλογές στην Τουρκία – Μαζική η συμμετοχή. Σεισμόπληκτοι ψηφίζουν ανάμεσα στα ερείπια

Χαλκηδόνα – Αστυνομικοί απέτρεψαν κλοπή από σπίτι. Συνελήφθησαν 5 άτομα