in

Έτσι δρούσε η συμμορία Ρομά – Είχαν «χτυπήσει» πάνω από 40 πολυτελή σπίτια

Τέλος στη δράση πολυπληθούς συμμορίας Ρομά που είχε ρημάξει πολυτελή σπίτια και εταιρείες στη βορειοανατολική Αττική, έβαλε η Αστυνομία.

  • Τα μέλη της συμμορίας των κακοποιών με λοστούς στα χέρια, σπάνε την εξωτερική πόρτα μονοκατοικίας στα βόρεια προάστια, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το Mega. Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισβάλουν στο εσωτερικό γνωρίζοντας ότι οι ιδιοκτήτες λείπουν. Σε ελάχιστο χρόνο αρπάζουν ό,τι πολύτιμο βρουν και εξαφανίζονται.

Συνολικά έγιναν τέσσερις συλλήψεις, μεταξύ αυτών και του «εγκεφάλου» της συμμορίας που έμενε στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν εκδοθεί ακόμη επτά εντάλματα σύλληψης.

  • Η συμμορία είχε διαπράξει τουλάχιστον 42 κλοπές, από τις οποίες οι 14 σε απόπειρα, καθώς και 5 κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής ενώ η λεία ξεπερνά τις 600.000 ευρώ.

Η συμμορία διέθετε συνολικά τρία επιχειρησιακά οχήματα μεγάλης ιπποδύναμης. Σε συνεργείο του Ασπροπύργου προχωρούσαν στις μετατροπές στους κινητήρες και στην αλλαγή χρώματος έτσι ώστε να ξεφεύγουν από τις αστυνομικές Αρχές.

  • Την ώρα που έμπαιναν στα σπίτια, χρησιμοποιούσαν μόνο ασυρμάτους, αφήνοντας σε άλλη περιοχή τα κινητά τους τηλέφωνα ώστε να μην εντοπιστούν στη σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μανούσος Μανουσάκης – «Δεν με στεναχώρησαν τα χαμηλά νούμερα, με προβλημάτισαν»

Μυτιλήνη ΤΩΡΑ – Χαροπαλεύει ο 58χρονος που έκαψε η σύζυγος του