Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε μια σημαντική επαγγελματική αλλαγή ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της ΕΡΤ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, οι οποίες μάλιστα φέρεται να έχουν προχωρήσει αρκετά.
Η πιθανή μετακίνησή του έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις στον χώρο των media, καθώς πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της τηλεοπτικής ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια. Ο Παπαχλιμίντζος έχει συνδέσει το όνομά του με την πρωινή ενημέρωση και θεωρείται από τα στελέχη που διαθέτουν ισχυρή παρουσία και αξιοπιστία στο κοινό.
Αν και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από τις δύο πλευρές, οι πληροφορίες θέλουν τις επαφές να βρίσκονται σε ιδιαίτερα καλό σημείο. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο αν οι συζητήσεις θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία και ποιος θα είναι ο ακριβής ρόλος που θα αναλάβει στο πρόγραμμα του σταθμού.
Με τη νέα τηλεοπτική χρονιά να πλησιάζει, η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μετακινήσεις στον χώρο της ενημέρωσης, εφόσον επιβεβαιωθεί επίσημα το επόμενο διάστημα.
