in

AngryAngry WTFWTF

Εθελοντής – «Έχω δει να δίνουν στον Πολυχρονόπουλο 7.000 ευρώ χέρι με χέρι – Είχε πειράξει τους μετρητές της ΔΕΗ»

Νέα αποκλειστική μαρτυρία για τον «Άλλο άνθρωπο» στο mega.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου», Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο.

Πρώην εθελοντής, που για αρκετό καιρό ήταν πολύ κοντά στις δράσεις του «Άλλου Ανθρώπου» μιλά στο mega  και προχωρά σε καταγγελίες, που προκαλούν ερωτηματικά.

Όπως λέει, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος πήρε 7.000 € χέρι με χέρι και «δεν έδωσε κάποιο χαρτί, κάποια απόδειξη».

«Ένας άνθρωπος από την Αμερική, έκανε δωρεά 7.000€ μετρητά μπροστά στους εθελοντές. Το είδα με τα μάτια μου. Δεν μου άρεσε αυτό γιατί δεν έδωσε κάποιο χαρτί, κάποια απόδειξη, κάτι», τονίζει ο κ. Ανδρέας.

Ο ίδιος στη συνέχεια αποκαλύπτει ότι ο ιδρυτής του «Άλλου Ανθρώπου» είχε πειράξει τους μετρητές της ΔΕΗ και δεν πλήρωνε τίποτα.

«Υπήρχε ρεύμα στον χώρο αλλά το ρολόι δεν λειτουργούσε. Όταν ρώτησα τι συμβαίνει μου απάντησαν ότι έχουν προνοήσει για το συγκεκριμένο θέμα. Δεν είδα όμως εγώ κάποιον μετρητή να γυρνάει στο ρολόι», περιγράφει και σημειώνει ότι τότε άρχισε να μπαίνει σε υποψίες.

Υπάρχουν δύο αποθήκες

Ερωτώμενος αν υπήρχε κάποια αποθήκη και πώς γινόταν η διαχείριση των πραγμάτων, ο κ. Ανδρέας αναφέρει ότι «υπήρχαν δύο αποθήκες. Η μία στο σπίτι της μητέρας του και η άλλη στον χώρο της κουζίνας».

«Τα κυρίως πράγματα, όπως λάδι και μέλι τα παίρναμε και δεν έμεναν στην κουζίνα. Την τελευταία ημέρα, πριν αποχωρήσω, είδα πολλά γάντια μίας χρήσεως να μπαίνουν σε σακούλες απορριμμάτων και να φεύγουν από εκεί», συμπληρώνει.

Ακόμη, ο πρώην εθελοντής αποκαλύπτει ότι στον «Άλλον Άνθρωπο έφταναν φορτηγά με ρούχα και φάρμακα, η τύχη των οποίων αγνοείται.

«Είχαν έρθει νταλίκες από Αυστρία, από Γαλλία που δεν ξέρουμε που κατέληξαν όλα τα πράγματα. Σχεδόν καθημερινά έρχονταν πάνω από 100 σακούλες με προϊόντα», τονίζει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος ποτέ δεν πήγε σε κάποια κατάστημα να αγοράσει τρόφιμα για το μαγείρεμα. «Μαγειρεύαμε ότι υπήρχε στην κουζίνα. Οι εθελοντές μαγείρευαν μόνο τα πράγματα που έφερνε ο κόσμος. Τα μετρητά δεν ξέρω που πήγαιναν. Δεν αγοράστηκε τίποτα όσο καιρό ήμουν εκεί», καταλήγει.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στέλιος Χανταμπάκης – «Με στενοχώρησε το δημοσίευμα, ήξερα από το 2014 ότι ο Φιλήμονας είχε πουλήσει το σπίτι του»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – «Η πολιτική έχει ξεχάσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και τον άνθρωπο»