in

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Κλέλια Ρένεση

Έξι μήνες μετά το έγκαυμα που υπέστη στη Γαύδο, η Κλέλια Ρένεση ενημέρωσε τους followers της στο Instagram για τη νέα περιπέτεια της υγείας της που παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή. Η ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αναφυλακτικό σοκ και μετά από άμεση αγωγή ευτυχώς όλα εξελίχθηκαν ομαλά.

Σε ανάρτηση που έκανε στο προφίλ της, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γιατρούς αλλά και να το τονίσει πόσο σημαντικό είναι να διαφυλάξουμε την εύρυθμη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων.

Ποζάροντας στην πύλη του νοσοκομείου η ηθοποιός έγραψε σχετικά:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαικό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντικά βράδια με αδρεναλίνες, κορτιζόνες κ όλα τα καλά😇 άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον. Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολιτών. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν. Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ’ την βραδινή μου περιπέτεια!».

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σκαρφάλωσε η Μενεγάκη στην τηλεθέαση λόγω ατυχήματος…

Παρασκήνιο – Η Χρηστίδου διαψεύδει, το Mega επιμένει…