in

Έσκασε ΤΩΡΑ – Στο φώς η μήνυση Θεοδωρικάκου κατά του απόστρατου που συκοφαντεί τον γιό του

Το είπε και το έκανε. Και το έκανε άμεσα,. Δεν ανέχεται ούτε μύγα στο σπαθί του. Ειδικά σε θέματα αξιοπρέπειας, διαφάνειας και σε εκείνα που προσβάλλουν τον σκληρό πυρήνα της οικογενειακής ζωής του.

 

Τη διαβεβαίωση ότι η κάθαρση στην Ελληνική Αστυνομία θα πάει μέχρι τέλους και θα ολοκληρωθεί, έδωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 και στους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου, τονίζοντας ότι «το φως της αλήθειας θα κερδίσει το σκοτάδι».

 

  • Παράλληλα ανακοίνωσε ότι εντός της ημέρας καταθέτει μήνυση στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά του απόστρατου αξιωματικού που συκοφαντεί τον γιό του.

 

Αναφερόμενος στις καταγγελίες για διαφθορά εντός της Αστυνομίας και με αφορμή τις συνομιλίες που έχουν έλθει στη δημοσιότητα και τις οποίες ο κ. Θεοδωρικάκος έχει παραπέμψει στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και στη Δικαιοσύνη, είπε: «Σας υπόσχομαι κάτι. Με εγγύηση την πορεία της ζωής μου και την πίστη μου σε αυτά που υπηρετώ, δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Η κάθαρση θα πάει μέχρι το τέλος. Η διαφάνεια θα επικρατήσει, για να μπορούν οι πολίτες να νιώθουν εμπιστοσύνη για το σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας».

 

Ο Υπουργός επισήμανε ότι η κάθαρση στην ΕΛ.ΑΣ. συνδέεται και με τις πρόσφατες κρίσεις. «Σπάσαμε αυγά έχοντας την στήριξη του πρωθυπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Οργανωμένο έγκλημα στην Σπάρτη – Διέρρηξαν 12 σπίτια μέσα σε 24 ώρες

Άγρια συμπλοκή σε γνωστό μπαρ – Οι τσαμπουκάδες… ο πορτιέρης και ο μπάτσος που πυροβόλησε