in

Έρωτας φυγάς – Τέλος από τη σειρά για να γίνει παρουσιαστής

Ο Έρωτας Φυγάς πρόβαλε το τελευταίο του επεισόδιο από τη συχνότητα του Open με την επιτυχημένη σειρά να αλλάζει τηλεοπτική στέγη από τη νέα χρονιά μετακομίζοντας στον ΑΝΤ1.

Οι αλλαγές στη σειρά θα είναι πολλές και όχι μόνο όσον αφορά την ιστορία της που καθηλώνει. Ένας κεντρικός χαρακτήρας αποχαιρετά τη σειρά αλλάζοντας τα όλα στην πλοκή της.

Ο Σταύρος Σβήγκος, γνωστός και ως Μάρκος στον Έρωτα Φυγά, ολοκληρώνει την παρουσία του στο δραματικό σίριαλ. Το μέλλον του ηθοποιού όμως όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να είναι στην τηλεόραση αλλά από άλλο πόστο.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί ο Σταύρος Σβήγκος πέρασε πρόσφατα από δοκιμαστικό για να αναλάβει το ρόλο παρουσιαστή σε εκπομπή της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός έχει περάσει ξανά από αυτόν το ρόλο καθώς στο παρελθόν παρουσίαζε το Ελλάδα έχεις ταλέντο μαζί με τον Νικόλα Ράπτη. Οι τελική απόφαση δεν έχει όμως ακόμη ληφθεί με την Κέλλυ Βρανάκη να έχει περάσει επίσης από δοκιμαστικό.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

  1. καλα εκει στην ΕΡΤ τι γινεται; κουτσοι στραβοι και παντα μονο ηθοποιοι αναλαμβανουν παρουσιαση εκπομπων;;;; τι τακτικη ειναι αυτη στο κρατικο καναλι αντι να δινει εκπομπες σε παρουσιαστες κατ επαγγελμα να επιλεγει να δινει εκπομπες σε ηθοποιους;;; εντελως βλακεια. ειδανε τον πατο που επιασε κ η σαμαρα. αλλα τι αναγκη εχουν δημοσιοι υπαλληλοι ειναι στην ερτ με σταθερο μισθο

Οδηγός έτρεχε με… 199 χιλιόμετρα την ώρα!

Θρήνος στην Άρση Βαρών – Νεκρή η πρωταθλήτρια Άρτεμις Θεριάκη