in

“Έρωτας φυγάς” – Τα επεισόδια που βάφονται στο αίμα. Η Ευγενία σκοτώνει τη Νότα

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα έρχονται στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής Έρωτας φυγάς, που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η απαγωγή του Γωργάκη και της Ρηνιώς βάφεται με αίμα, καθώς η Ευγενία σκοτώνει τη Νότα. Με άκρως ανατρεπτικό τρόπο πρόκειται να ολοκληρωθεί ο ρόλος της Νότας στη δραματική σειρά εποχής «Έρωτας φυγάς» του ΑΝΤ1 και διαφέρει πολύ από τον αντίστοιχο στην τουρκική εκδοχή του σίριαλ. Ενώ όλη η Μεσσήνη έχει συγκλονιστεί από την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς από τη Νότα, ο Ιάσονας και ο Μάρκος κάνουν τα πάντα για να βρουν την κοπέλα και το μικρό αγοράκι και να τους σώσουν, έχοντας την απρόσμενη βοήθεια του Κοντογιόννη. Συγχρόνως, η Ευγενία αισθάνεται απαίσια, καθώς οι πάντες την αντιμετωπίζουν με καχυποψία και την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδια της θείας της. 0 μοναδικός άνθρωπος που έχει αυτή τη δύσκολη στιγμή στο πλευρό της ως στήριγμα είναι ο Φάνης. 0 ανιψιός του Παράσχου προσπαθεί να την ηρεμεί, καθησυχάζοντάς την ότι σύντομα θα λήξει αυτός ο εφιάλτης.

  • Εντωμεταξύ, η Νότα, κρατώντας ως ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, βρίσκει καταφύγιο σε ένα απίθανο μέρος. Όμως, μερικές ώρες αργότερα, η ψυχικά διαταραγμένη γυναίκα γίνεται αντιληπτή και τα πράγματα παίρνουν έναν δρόμο… χωρίς γυρισμό. Η Νότα στριμώχνεται άσχημα και καλείται να δώσει τέλος σε αυτή την παράλογη απαγωγή. Έτσι, αφήνει ελεύθερους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ και αμέσως ο Κοντογιάννης τούς μεταφέρει σώους και ασφαλείς στο αρχοντικό του Δεμερτζή. Ωστόσο, ένα άσχημο παιχνίδι της μοίρας επιφυλάσσει το τραγικό τέλος της ψυχασθενούς γυναίκας. Η Ευγενία έχει ενημερωθεί ότι βρέθηκε η κρυψώνα της θείας της και σπεύδει πανικόβλητη μαζί με τον Φάνη στο σημείο, προκειμένου να πείσει τη θεία της να λήξει όσο πιο αναίμακτα γίνεται η απαγωγή. Ενώ λοιπόν οδηγεί το όχημά της, την ίδια στιγμή η Νότα προσπαθεί να γλιτώσει από τις συνέπειες της πράξης της και αποπειράται να φύγει μακριά.

Έτσι, αρχίζει και τρέχει αλαλιασμένη. Όταν η Ευγενία πλησιάζει, οδηγώντας με υψηλή ταχύτητα, η Νότα πετάγεται ξαφνικά μπροστά της στη μέση του δρόμου, στην προσπάθειά της να το σκάσει. Η γιατρός δεν προλαβαίνει να δει εγκαίρως τη θεία της και να σταματήσει το όχημα και εκείνη καταλήγει κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της. Δυστυχώς, η σύγκρουση είναι σφοδρή και κοστίζει τη ζωή της Νότας. Μετά το συμβάν, η Ευγενία βγαίνει σοκαρισμένη από το αμάξι και την πλησιάζει. Τότε διαπιστώνει με τρόμο ότι τη σκότωσε. Αμέσως, ξεσπάει σε κλάματα και λυγμούς και ο Φάνης σπεύδει κοντά της για να την ηρεμήσει. O απροσδόκητος θάνατος της Νότας γίνεται σύντομα γνωστός σε όλη τη Μεσσήνη και φυσικά στο Κιάρι, ενώ η Ευγενία από εκείνη τη στιγμή είναι ράκος και παραιτείται απ’ όλους και απ’ όλα. Οι τύψεις και οι ενοχές που αισθάνεται για τον θάνατο της θείας της την πνίγουν ολοένα και περισσότερο.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Ευαγγελισμός ΤΩΡΑ – Γιατροί έσωσαν 46χρονη μητέρα από εγκεφαλική αιμορραγία

Θεσσαλονίκη – Συμβολικός αποκλεισμός του τελωνείου των Ευζώνων από αγρότες