in

«Έρωτας Φυγάς» – Επικίνδυνη κόντρα Άρτεμη και Ευγενίας. Γίνονται εχθροί

Καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις πρόκειται να παίξει στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς» η παρουσία της Αρτεμης στη Μεσσήνη.

 

  • Η νεαρή γιατρός πιάνει δουλειά στο νοσοκομείο, γνωρίζει την Ευγενία και μία νέα κόντρα γεννιέται ανάμεσά τους. Άκρως ανατρεπτική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», η «οποία πρόκειται να αρχίσει να προβάλλεται τηλεοπτικά σύντομα -αν όλα πάνε καλά- μέσω του ΑΝΤ1.

Στα νέα επεισόδια, οι τηλεθεατές θα γνωρίσουν καλύτερα τη μυστηριώδη γυναίκα που υπάρχει στη ζωή του Φάνη, καθώς εκείνη εγκαθίσταται στη Μεσσήνη και χτίζει εκεί μια νέα ζωή, επηρεάζοντας καθοριστικά κάποιους ήρωες.

  • Η όμορφη γιατρός, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Δάφνη, όμως το άλλαξε σε Άρτεμη για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά της, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό, το οποίο κάποια στιγμή θα μαθευτεί.

 

Ώσπου να συμβεί αυτό, όμως, άλλες καταιγιστικές ανατροπές ταράζουν τη ζωή της. Η κοπέλα βρίσκεται στην περιοχή για να καταστρέφει μαζί με τον Φάνη τον Ιάσονα, αλλά καταλήγει, όπως σας έχουμε αποκαλύψει, να ερωτευτεί στ’ αλήθεια τον δυναμικό άντρα με αποτέλεσμα να γκρεμίζει ένα μέρος του σχεδίου της.

  • Παράλληλα, ο έρωτας χτυπά και την πόρτα του σύνεργού της. 0 Φάνης, αν και Λ περνάει ερωτικές στιγμές με την Άρτεμη, έχει σαγηνευτεί από την Ευγενία και δεν μπορεί να τη βγάλει από το μυαλό και την καρδιά του. Μάλιστα, ο θάνατος του Μάρκου ανοίγει τον δρόμο. Οι δύο ήρωες γίνονται παράνομο ζευγάρι.

 

Ταυτόχρονα, λοιπόν, με αυτές τις άκρως ενδιαφέρουσες εξελίξεις, στη συνέχεια της σειράς πρόκειται να ξεσπάσει και μία νέα κόντρα. Η Άρτεμη, πιάνοντας δουλειά ως γιατρός στο νοσοκομείο της περιοχής, γνωρίζει τους συναδέλφους της και χτίζει μαζί τους μια άψογη επαγγελματική σχέση, αλλά όχι με όλους. Από την πρώτη στιγμή, η γιατρός αντιπαθεί έντονα την Ευγενία, ενώ τα ίδια αρνητικά αισθήματα νιώθει και εκείνη. Έτσι, σύντομα οι δύο γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες. Με κάθε ευκαιρία, η μία κάνει δύσκολη τη ζωή της αντιπάλου της μέσα στον χώρο της εργασίας τους. Μάλιστα, συχνά οι συνάδελφοί τους και οι ασθενείς γίνονται μάρτυρες έντονων καβγάδων. Οι φωνές και οι εντάσεις προβληματίζουν ιδιαίτερα τη διοίκηση του νοσοκομείου και τους γίνονται συστάσεις, ώστε να συνετιστούν και να επιδείξουν επαγγελματική στάση. Εν τω μεταξύ, όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Φάνης συνεχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό και με τις δύο, γεγονός που εκείνες φυσικά αγνοούν. 0 άντρας, από την πλευρά του, κάθε φορά που ακούει να μιλούν για την κόντρα και το μίσος τους, προσπαθεί να τις ηρεμήσει και να κατευνάσει τα πνεύμα- τα. Ωστόσο, ο εκρηκτικός χαρακτήρας της Άρτεμης και οι επικίνδυνα απρόβλεπτες αποφάσεις της Ευγενίας δεν βοηθούν ώστε να σταματήσει αυτή η έχθρα.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Εθνική ομάδα πόλο γυναικών – Επέστρεψε στην Ελλάδα και αποθεώθηκε

Missing Alert – Συναγερμός για την εξαφάνιση 36χρονου από τo Περιστέρι