in

“Έρωτας Φυγάς” – Διπλό θανατικό . Νεκρή η Νότα και ο Μάρκος

Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι πολύ ευτυχισμένοι και τίποτα δεν φαίνεται να μπορεί πια να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Η Νότα, από την άλλη, έχει χάσει πλέον τα λογικά της και γίνεται πιο επικίνδυνη από ποτέ. Ο μεγάλος έρωτας της Αλεξάνδρας και του Μάρκου ολοκληρώνεται με τον πιο δραματικό τρόπο αφού τελικά ο μόνος που καταφέρνει να τους χωρίσει είναι ο θάνατος. Το ζευγάρι χαίρεται την ελευθερία του ανενόχλητο και χωρίς να δίνει σημασία στα λόγια του κόσμου. Ο Ιάσονας προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του με την Άρτεμη με την οποία έχει έρθει πιο κοντά. Η Ευγενία με τη σειρά της έχει κι εκείνη προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Το γεγονός ότι ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν έφυγαν από τη Μεσσήνη και δεν έχουν πάρει μακριά της τον γιο της, τής είναι αρκετό. Μια μέρα που βρίσκεται με τον Στεφανάκο στο σπίτι του Παράσχου, συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός που θα προκαλέσει ντόμινο καταστάσεων. Της πέφτει το παιδί από τον καναπέ.

  • Τρομοκρατημένη τηλεφωνεί στον Μάρκο που είναι στο εργοστάσιο, λέγοντάς του ότι το παιδί τους έχει χτυπήσει άσχημα στο κεφάλι και ότι το πάει στο νοσοκομείο. Εκείνος παίρνει το αμάξι και τρέχει να τους βρει. Ομως καθώς κινείται με μεγάλη ταχύτητα χάνει τον έλεγχο του αμαξιού. Την ίδια ώρα ο Ιάσονας έχει πάει να πάρει την Αλεξάνδρα για να την πάει στο Κιάρι να δει τη μικρή Μυρσίνη. Ξαφνικά βλέπουν το αυτοκίνητο του Μάρκου να τους προσπερνά και μετά από λίγο να πέφτει στον γκρεμό. Ο Ιάσονας τρέχει να τον απεγκλωβίσει από τα συντρίμμια λίγο πριν το αυτοκίνητο πάρει φωτιά. Με την Αλεξάνδρα τον πηγαίνουν στο νοσοκομείο. Οι ώρες είναι εφιαλτικές και δυστυχώς ο Μάρκος δεν τα καταφέρνει και πεθαίνει. Η Αλεξάνδρα διαλύεται αφού δεν μπορεί να πιστέψει ότι έχασε τον αγαπημένο της και ο θρήνος της είναι μεγάλο. Ένα πρόσωπο που έχει φέρει μεγάλα δεινά στη ζωή των ηρώων είναι αυτό της Νότας.

Η θεία της Ευγενίας, που είναι ψυχοπαθής, δεν θα ησυχάσει αν δεν πάρει εκδίκηση. Πλέον όλοι γνωρίζουν πόσο μοχθηρή είναι και πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει. Η χαρά για την ευνοϊκή απόφαση στη δίκη της Αλεξάνδρας κρατάει λίγο, καθώς τη διαδέχεται το σοκ από τα νέα για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. Ο Ιάσονας ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης οργώνουν τη Μεσσήνη προσπαθώντας να τους βρουν και να τους γλιτώσουν από τα χέρια της αδίστακτης γυναίκας. Η Ευγενία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς όλοι -εκτός από τον Φάνη- την κατηγορούν ότι γνώριζε για τα σχέδιά της. Η Νότα κρατώντας ακόμη ομήρους τον Γιωργάκη και τη Ρηνιώ, θα βρει καταφύγιο στο πιο απίθανο μέρος, το ίδιο το Κιάρι. Ομως θα γίνει αντιληπτή και τότε αρχίζει τις διαπραγματεύσεις. Αυτό που δεν ξέρει ούτε η ίδια είναι πως θα πέσει θύμα της ίδιας της της δολοπλοκίας και θα τη δολοφονήσουν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νεφελώδης θα είναι ο καιρός σήμερα με τοπικές βροχές

Παλαιό Φάληρο ΤΩΡΑ – Νεκρός ο κλέφτης που προσπάθησε να κλέψει χάλκινα καλώδια (Βίντεο)