in

Έρωτας φυγάς – Άγρια βασανιστήρια – Κρατούν όμηρο τον Στέφανο

Δύσκολες ώρες έρχονται για τον Στέφανο στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής «Έρωτας φυγάς», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, καθώς πέφτει στα χέρια των παρακρατικών και βιώνει εφιαλτικές στιγμές. Παράλληλα, η Νάντια καταλήγει στη φυλακή για τον φόνο του Σωκράτη. Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Έρωτας φυγάς», καθώς στα νέα επεισόδια η ζωή του Στέφανου μπαίνει ακόμα μία φορά σε ακραίο κίνδυνο. Ο ισχυρός άντρας, που βρίσκεται ακόμα στην Αθήνα, στο πλευρό της συζύγου του, της Μαργέτας, παίρνει την απόφαση να γυρίσει πίσω στη Μεσσήνη. Ο λόγος είναι για να βοηθήσει τον Μάρκο και τον Ιάσονα τόσο με τη δίκη της Αλεξάνδρας όσο και με την αρπαγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς από την αδίστακτη Νότα, καθώς έχει ενημερωθεί για όλες τις εξελίξεις. Επιθυμεί, λοιπόν, όσο τίποτε άλλο να βρεθεί στο πλευρό των αγαπημένων του προσώπων.

  • Όταν όμως ανακοινώνει στη Μαργέτα την απόφαση αυτή, εκείνη αντιδρά, καθώς τρέμει ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβεί, γνωρίζοντας ότι ο άντρας της βρίσκεται στο στόχαστρο των παρακρατικών. Ο Στέφανος, ωστόσο, την καθησυχάζει, λέγοντάς της ότι πρόκειται να είναι προσεκτικός και τελικά την αποχαιρετά. Δυστυχώς η ανησυχία της Μαργέτας βγαίνει αληθινή και οι φόβοι της επιβεβαιώνονται. Οι επικίνδυνοι άντρες του παρακράτους παρακολουθούν τις κινήσεις του Παράσχου καιτου στήνουν καρτέρι.Έτσι, καταλήγει ξαφνικά όμηρος στα χέρια των μπράβων του μυστηριώδους αρχηγού των παρακρατικών και βιώνει εφιαλτικές στιγμές. Η εντολή που πρέπει να εκτελέσουν είναι να τον βγάλουν από τη μέση. Μάλιστα, επιλέγουν να το κάνουν με τρόπο βασανιστικό. Ο Στέφανος υφίσταται άγρια βασανιστήρια, ωστόσο δεν απαντά σε τίποτε απ’ όσα τον ρωτούν, παραμένοντας πιστός στις ηθικές του αξίες. Εντω μεταξύ, η Μαργέτα ενημερώνεται για την επικίνδυνη αυτή συνάντηση του αγαπημένου της με τους παρακρατικούς καιτρέμειγια τη ζωή του. Με άκρως δραματικό τρόπο, η Νάντια κατάφερε να απαγκιστρωθεί από τον πρώην σύζυγό της, τον Σωκράτη, ο οποίος έφτασε στη Μεσσήνη για να την κάνει και πάλι δική του.

Η εισαγγελέας, μην αντέχοντας άλλο την κακομεταχείριση και τους ξυλοδαρμούς, όπως είδαμε, πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άντρα. Στη συνέχεια, λοιπόν, έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πράξης της. Όταν γίνεται γνωστό το έγκλημα, η τοπική κοινωνία σοκάρεται και η Νάντια οδηγείται στη φυλακή. Λίγο πριν μπει στο κελί της, ο Μιχάλης, που δεν σταμάτησε λεπτό να τη στηρίζει και να της δίνει θάρρος και κουράγιο με την αγάπη του, τη συναντάει και την αποχαιρετάει συντετριμμένος. Η γυναίκα βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με όσα έχουν συμβεί και δηλώνει αποφασισμένη να πληρώσει με την εσχάτη των ποινών, καθώς οι κώδικες ηθικής της δεν της αφήνουν κανένα περιθώριο να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να γλιτώσει. Παραδίδεται, λοιπόν, αμαχητί στη Δικαιοσύνη. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης, που δεν την εγκαταλείπει ούτε σε αυτή την τόσο δύσκολη συνθήκη,προσπαθεί να την πείσει να καταθέσει τη δική της αλήθεια,αποκαλύπτοντας όσα είχε περάσει όλα αυτό τα χρόνια στο πλευρό του βάναυσουπρώην συζύγου της. Όμως, η προσπάθειά του αποδεικνύεται μάταιη, καθώς η Νάντια δεν θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ανδρομάχη για Χριστίνα Σάλτη – «Όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή»

Ποιες εργαζόμενες μητέρες θα λάβουν έως 7.020 ευρώ