in

Παρασκήνιο ΤΩΡΑ – «Ερμητικά κλειστή» η πόρτα του Mega για τον Λιάγκα

Δύο παπαγαλάκια το Σαββατοκύριακο μετέφεραν την πληροφορία για μεταγραφή Λιάγκα το επόμενο καλοκαίρι στο . Άκυρο και ανυπόστατο το ρεπορτάζ. Ναι ο Λιάγκας μαζί με τη Σκορδά είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία στο παλιό Mega στην πρωινή ζώνη του καναλιού όμως από τότε έχουν περάσει έτη φωτός.

  • Ο Λιάγκας δεν μπορεί να υπηρετήσει πια το χαλαρό lifestyle – δεν το θέλει και ο ίδιος – στο Mega δεν θέλουν μια τόσο «σκληρή» πρωινή εκπομπή όπως αυτή που παρουσιάζει ο Λιάγκας στον ΑΝΤ1. Γιατί απλούστατα είναι αντιεμπορική. Αλλαγές θα γίνουν σίγουρα στην πρωινή ζώνη του Mega αλλά σε κάθε περίπτωση γυναίκα θα είναι η παρουσιάστρια.

    Προφανώς και οι διαρροές γίνονται για να πιεστεί ο ΑΝΤ1 να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Λιάγκα. Αυτή τη στιγμή στο Μαρούσι δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για του χρόνου. Βλέπετε δεν τους βγήκε ούτε το «χαρτί» Μαγγίρα. Άνθρακες ο θησαυρός. Πρώτα λοιπόν θα δουν και σε Mega και σε ΑΝΤ1 τι υπάρχει διαθέσιμο στην αγορά και κυρίως με τί κόστος και μετά θα προχωρήσουν σε αποφάσεις για τις πρωινές τους εκπομπές.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Θλίψη – Νεκρός ο Τάκης Γκαδόλος

Τραμ παρέσυρε πεζό στον Νέο Κόσμο – Χαροπαλεύει στο Νοσοκομείο “Γεννηματάς”