in ,

CuteCute LoveLove

Έρχεται μεταγραφή – βόμβα για την Ελένη Τσολάκη; Η αλήθεια όπως είναι…

Αν η συζήτηση αυτή προχωρήσει…τότε θα μιλάμε για μία γκράντε μεταγραφή που θα ανακατέψει την τράπουλα.

Αναφέρομαι στην Ελένη Τσολάκη. Κατά καιρούς σας έχουμε γράψει δύο ρεπορτάζ σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον. Το πρώτο είναι ότι έχει ξεκινήσει ένα φλερτ με τον ΑΝΤ1 εδώ και αρκετούς μήνες και το δεύτερο είναι ότι το OPEN έχει αποφασίσει να της προταθεί ανανέωση του συμβολαίου της, καθώς τα νούμερα της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι σταθερά ανοδικά.

  • Σύμφωνα, όμως, με αποκλειστικές πληροφορίες, η «κρούση» του ΑΝΤ1 φαίνεται πως σιγά σιγά γίνεται επίσημη πρόταση και μαθαίνω πως με αρκετά καλά χρήματα θα της προταθεί να μετακινηθεί ακριβώς με το ίδιο στυλ εκπομπής στην ίδια ζώνη, δηλαδή στο 10-1 του Σαββατοκύριακου μετά τη Φαίη Μαυραγάνη.

Θα δούμε να εξελίσσεται ένα θρίλερ με το OPEN να προσπαθεί να την κρατήσει πάση θυσία, ωστόσο η Ελένη Τσολάκη δεν κρύβει στους κύκλους της πως θα ήθελε να ανέβει εθνική.

Για να δούμε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

  1. Είναι καλύτερο κανάλι ο άντενα; Που πάει χαλιά μαύρα στους πίνακες; Που πλέον μέχρι και η Μαυραγάνη κάνει και μονοψήφια στον αντένα όταν στο όπεν η Μαυραγάνη ήταν κυρίαρχος με πάντα διψήφια άνω του 14 τηλεθέαση. Να το σκεφτεί καλά γ Τσολάκη. Τη σιγουριά και την εξασφάλιση του όπεν δε θα την βρει αλλού γιατί άλλο να έχεις να κάνεις εκπομπή με πάνω από 5 μέσο όρο που έχει το όπεν και αλλά να πας σε κανάλι που θα απαιτεί διπλάσιο μέσο όρο. Θα το φάει το κεφάλι της

Mega Πάτος – Τραγικά μονοψήφια με τον υπερεκτιμημένο Σαμπάνη. Ο ανθρωποδιώκτης «ξαναχτύπησε»

Σοκ στη Νέα Ιωνία – Έβαλε φωτιά να ζεσταθεί και κάηκε ζωντανή