in ,

Επιστρέφει στη μυθοπλασία ο Ρώμας – Το αποτέλεσμα των εκλογών στο Χαλάνδρι θα κρίνει το πότε και πως…

Πολλές κρούσεις είχε τον τελευταίο καιρό ο Χάρης Ρώμας για επιστροφή στη μυθοπλασία. Και απ’ ότι μαθαίνω αυτή θα συμβεί ανεξαρτήτως του εάν θα εκλεγεί Δήμαρχος Χαλανδρίου ή Όχι.

 

 

  • Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου θα είναι αυτό βάση του οποίου θα αποφασίσει ο επιτυχημένος δημιουργός του τί τελικά θα κάνει.

 

Σε περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος, πολύ πιθανό, τότε θα τον δούμε σε μια μίνι σειρά 8 – 10 επεισοδίων βασισμένη σε δική του ιδέα η οποία δεν πρόκειται να βγει στον αέρα νωρίτερα από το φθινόπωρο του 2024.

 

  • Σε διαφορετική περίπτωση θα βάλει άμεσα μπροστά το «Πεφταστέρι» κομεντί εποχής που θυμίζει λίγο «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» και περιγράφει τα παρασκήνια της εποχής της χρυσής εποχής του Ελληνικού κινηματογράφου τη δεκαετία του 1960.

 

Ήδη για τη συγκεκριμένη σειρά έχει συμφωνήσει και η Τζόϋς Ευείδη και η Άννα Κουρή οι δύο πρωταγωνίστριες από τους «Μεν και Δεν». Η μίνι σειρά θα είναι σύγχρονη κωμωδία και ίσως βγει πρώτα σε συνδρομητικό κανάλι εάν προχωρήσει ο Χάρης με αυτό το πρότζεκτ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η πρώτη φωτογραφία του Φωκά μέσα από το νοσοκομείο – Βγήκε από την εντατική!

Κι όμως – Ηλιακά πάνελ που επιπλέουν μπορεί να λύσουν το ενεργειακό πρόβλημα