in

LOLLOL

«Επικό» προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο – «Ούτε εγώ κατάλαβα τι είπα»

Μια εβδομάδα έχει μείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και οι κάθε είδους διαφημίσεις από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και όχι μόνο έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο. Υπάρχουν μερικοί υποψήφιοι όμως που προσπαθούν να ξεφύγουν από την πεπατημένη προσπαθώντας να ξεχωρίσουν ανάμεσα στον κόσμο και να εξασφαλίσουν ψήφους.

Ίσως το πιο επιτυχημένο προεκλογικό σποτ από υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο έρχεται από την Πτολεμαΐδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Ιωαννίδη που είναι σε πρώτο πλάνο και δίνει… ρεσιτάλ σατιρίζοντας άλλες διαφημίσεις υποψηφίων.

Στην αρχή αναφέρει τα ονόματα όλων των συγγενών και των φίλων του λέγοντας πως «αυτός είναι ο μόνος λόγος να τον ψηφίσουν», ενώ μιλώντας για τον εαυτό του, αναφέρει «γεννήθηκα στην πόλη της Πτολεμαΐδας… με καισαρική».

«Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβα τι είπα» λέει κάποια στιγμή ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Έχει ξεκινήσει να μιλάει για τους συγγενείς του, όταν κάποια στιγμή ο σκηνοθέτης τον διακόπτει. Του φτιάχνουν τα μαλλιά, αλλάζει ρούχα και φτάνει στο σημείο να πάρει αγκαλιά το σκυλάκι του. Τα όσα λέει από ένα σημείο και μετά υπαγορεύονται.

  • Όπως αναφέρει το kozanimedia, το χιουμοριστικό προεκλογικό σποτ του υποψήφιου Κωνσταντίνου Ιωαννίδη στην Πτολεμαΐδα ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

Ο ίδιος χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το αυτοδημιουργημένο εκλογικό μου σποτ σε σενάριο – σκηνοθεσία του αυτοδημιούργητου Costa Karanatsios και Εικονοληψία -Μοντάζ του αυτοδημιουργημενου Konstantinos Manousaridis. Ευχαριστούμε τους Giorgos Pel Maria Froxylia και την μικρή Ζεππελιν!!!!»

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

ΟΑΚΑ – Στο Τεχνικό Επιμελητήριο για επανεκτίμηση η μελέτη στατικότητας

Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Ξυλοκόπησαν 15χρονο στο Ναύπλιο έξω από μαγαζί