in ,

LOLLOL LoveLove CuteCute

Επική η Πρωτοχρονιάτικη πρωτιά του Κοκλώνη – Πάνω απο 2,5 εκατ. τηλεθεατές επέλεξαν το “Just the 2 of us”

Τα γράφαμε απο το πρώτο κιόλας live πώς το φετινό “Just the 2 of us” θα ήταν το καλύτερο απο κάθε άλλο… μιας και την διαφορά την έκανε ο ίδιος ο παραγωγός, παρουσιαστής.

  • Ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε πετώντας στα τηλεοπτικά απόβλητα τις δήθεν επαϊουσες Κασσάνδρες που τον έκριναν άδικα και με δόλο να τους αποδείξει πώς “το έχει”. Και τι έκανε;

Πέρασε ένα κομμάτι της ζωής του στην τηλεόραση. Ένα αδιάκοπο πάρτι με πολύ μουσική ευτυχισμένους ανθρώπους και καλή παρέα… πρότεινε στους τηλεθεατές που τον αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή και παρασύρθηκαν απο την τρέλα του. 

  • Το ξαναλέμε. Το ξαναγράφουμε. Δεν είναι απλό το 2022, ένας τηλεοπτικός σταθμός να έχει στο πρόγραμμα του ένα εξάωρο ζωντανό πρόγραμμα κάθε Σάββατο που μάλιστα φέρνει πίσω τα “λεφτά του”.

Χθές ο Κοκλώνης με μέσο όρο άνω του 22% θεμελίωσε την πρωτιά του με τον πιο βροντερό τρόπο αφήνοντας πίσω κάθε τι “άλλο” υπήρχε στον ανταγωνισμό. Σε μια δύσκολη ημέρα… με ένα προϊόν διαγωνιστικό… πήρε την πρωτιά και έγραψε ιστορία.

Δείτε αναλυτικά τις επιδόσεις του.

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Όλοι οι άφωνοι ,και αφώνες τραγουδιστές,τραγουδίστριες στο σόου του Κοκλωνη εμφανίστηκαν😂😂😂😂Βλέπε Μάστορας,Γαρμπή,Βολάνης,…κλπ.Τι φάλτσα ήταν αυτά…Κωμωδία το σόου..😂😂Ευτυχώς τραγούδησε ο Καψάλης και η Βέρα και ακούσαμε ΦΩΝΑΡΕΣ και όχι ψωνισμενες…..σταρουμπες…

  2. ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΣΟΟΥ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ! ΤΕΛΕΙΟ! ΑΚΡΩΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ!
    🥳🎉🎆🎇✨

  3. H είδηση είναι ότι η εταιρεία του Κάλη, μετά τις τεραστιες ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ (Φάρμα, game of chef, love island) έβαλε χερι και στην ερτ. Ήταν συμπαραγωγός στο 123 ήρθε το 2023 (πιο γελοίος τίτλος πεθαίνεις)

Πρωτοχρονιά με καιρό… Πάσχα – Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια

Μόνο εδώ – Άκου δωρεάν όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς του πλανήτη