in

Επιχείρηση ΕΛΑΣ για τις «κόντρες» στην παραλιακή – Συνελήφθη ο φερόμενος ως οργανωτής των παράνομων αγώνων

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛΑΣ για τη διενέργεια ελέγχων, χθες, το βράδυ του Σαββάτου στην παραλιακή για να αποτρέψουν κόντρες καταλήγοντας και σε μια σύλληψη φερόμενου ως οργανωτή των παράνομων αγώνων.

 

  • Ενώ τις τελευταίες μέρες κάτοικοι και επισκέπτες ταλαιπωρούνται από τους αυτοσχέδιους παράνομους αγώνες στην παραλιακή, κοινώς κόντρες, η ΕΛΑΣ με ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή, έχει πραγματοποιήσει επιχειρήσεις-σκούπα ώστε να αποτρέψει την διεξαγωγή των παράνομων και ιδιαίτερα επικίνδυνων αγώνων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «στο πλαίσιο ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, συνεχίστηκαν εντατικά και χθες, Παρασκευή 02 Αυγούστου 2023, οι στοχευμένες δράσεις και οι εξειδικευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Ειδικότερα, επικεντρώθηκαν στην περιοχή της παραλιακής Ε.Ο. Αθηνών-Σουνίου. Στην επιχείρηση συμμετείχαν και αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και ομάδες ΔΙ.ΑΣ., Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΜΕ.Τ».

 

 

«Οι ανωτέρω δράσεις είχαν σκοπό την αντιμετώπιση αυτοσχέδιων παράνομων αγώνων, καθώς και άλλων επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή κίνηση των πολιτών.Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βεβαιώθηκαν 134 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., για τις οποίες επιβλήθηκαν τα ανάλογα διοικητικά πρόστιμα, ενώ διαπιστώθηκαν 4 πλημμεληματικές παραβάσεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης και σε βάρος ενός ατόμου, από αυτά, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Ακολούθως ελέγχεται εάν ο συλληφθείς είχε οργανωτικό ρόλο στην διεξαγωγή αυτοσχέδιων αγώνων».Σύμφωνα με πληροφορίες και την δικογραφία ο συλληφθείς φέρεται να είναι από τους οργανωτές των παράνομων αγώνων, καθώς τόσο συμμετείχε σε αυτούς όσο και τους προωθούσε σρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με οπτικοακουστικό υλικό.Κατασχέθηκε επίσης και η μηχανή του

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ναταλία Δραγούμη – Δείτε την καλύτερη γυμνή της σκηνή…

ΕΡΤ – Το νέο φιλόδοξο στοίχημα με τη σειρά – σφηνάκι…Όλο το ρεπορτάζ