Το «The Chase» επέστρεψε το απόγευμα της Δευτέρας 28 Σεπτεμβρίου στο MEGA, με τη Μαρία Μπεκατώρου να δίνει το σύνθημα για την έναρξη της έκτης σεζόν του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού.
- Το παιχνίδι γνώσεων ανοίγει έναν ακόμη κύκλο αναμετρήσεων, με τους παίκτες να καλούνται να επιστρατεύσουν γνώσεις, ταχύτητα και στρατηγική, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους Chasers και να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο χρηματικό έπαθλο.
- Το «The Chase» έχει πλέον ξεπεράσει τα 1.000 επεισόδια και η Μαρία Μπεκατώρου βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά στο τιμόνι της εκπομπής, υποδεχόμενη τους νέους παίκτες και ζώντας μαζί τους την αγωνία κάθε καταδίωξης. Η φετινή σεζόν, ωστόσο, έχει και μία σημαντική αλλαγή.
Η ομάδα των Chasers απέκτησε νέο μέλος, την «Κυρία ΠάνταΞέρει», την έκτη Chaser του παιχνιδιού. Η νέα κυνηγός έρχεται να προστεθεί στους ήδη γνωστούς «Το Γεράκι», «Το Βουνό», «Η Γυναίκα με τα Μαύρα», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Σούπερ Αγόρι», δίνοντας ακόμη μία επιλογή στους παίκτες αλλά και έναν διαφορετικό αέρα στις αναμετρήσεις.
Η Μαρία Μπεκατώρου έχει μιλήσει με ιδιαίτερη χαρά για την επιστροφή της εκπομπής, σημειώνοντας πως κάθε νέα σεζόν της δίνει την αίσθηση μιας καινούργιας αρχής.
Με γρήγορες ερωτήσεις, δύσκολες αποφάσεις και αναμετρήσεις μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, το «The Chase» ξεκίνησε και επίσημα την έκτη τηλεοπτική του σεζόν.
