in

Επέστρεψε στην Αθήνα με δύο μετάλλια στο στήθος η Ευαγγελία Πλατανιώτη

Επέστρεψε στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσέων της στη Ντόχα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, έχοντας στο στήθος της το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο που κατάκτησε στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

 

  • Μαζί της ήταν και η Σοφία Μαλκογεώργου, με την οποία κατέκτησαν την 6η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα του ντουέτου καλλιτεχνικής κολύμβησης και κατάφεραν να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι.

 

Στις δηλώσεις της, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, την οποία υποδέχτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τόνισε ότι είχε πάει στην Ντόχα αποφασισμένη να κερδίσει το χρυσό.

  • «Είμαι 20 χρόνια στο άθλημα. Δουλεύω πολύ σκληρά και βάζω διαφορετικούς στόχους. Τα τελευταία 2 χρόνια είχα στόχο το χρυσό. Δεν ήρθε πέρυσι, φέτος δεν θα γινόταν να το αφήσω να περάσει έτσι. Είναι τιμή για μένα να συμμετέχω στους Ολυμπιακούς για 4η φορά. Ήταν δύσκολος ο αγώνας, δεν είχαμε δουλέψει τόσο πολύ το ντουέτο, αλλά πήγαν όλα όπως έπρεπε και θα είμαστε στο Παρίσι. Το “σκέφτομαι να τα παρατήσω” το έχει σκεφτεί νομίζω κάθε αθλητής. Κάθε αποτυχία μου με έκανε πιο δυνατή. Πέρυσι που έχασα το μετάλλιο στη Φουκουόκα είπα στην προπονήτριά μου θα πάω στην Ντόχα να πάρω το χρυσό» δήλωσε χαρακτηριστικά η Πλατανιώτη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέα κακοκαιρία εξπρές με βροχές και καταιγίδες χτυπάει περιοχές της χώρας – Πότε θα έρθει στην Αθήνα

Γιατί η πριγκίπισσα Νταϊάνα σκεφτόταν να ακυρώσει τον γάμο της με τον Κάρολο και ποιος της άλλαξε γνώμη