in ,

LOLLOL CryCry

Έπεσαν τηλέφωνα χθες το βράδυ για τον «Έρωτα φυγά» – Μεγάλη η ενόχληση στον ΑΝΤ1

H αρχή έγινε με τον Σταύρο Ζαλμά και την δήλωσή του «Μας ενημέρωσαν ότι η σειρά μετακομίζει στον ΑΝΤ1». Και πράγματι έτσι είναι. Η συμφωνία είναι τελειωμένη αλλά σ’ αυτές τις περιπτώσεις τον πρώτο λόγο πάντα έχουν τα κανάλια και όχι οι συντελεστές.

 

 

  • Η χθεσινοβραδινή μακροσκελής ανάρτηση του σεναριογράφου του «Έρωτα φυγά» Δημήτρη Αποστόλου στο facebook για την οριστική μετακόμιση της σειράς στον ΑΝΤ1 και μάλιστα με λεπτομέρειες μαθαίνω πως προκάλεσε αναστάτωση αλλά και εκνευρισμό στο Μαρούσι.

 

Τι έγραψε ο Αποστόλου;

 

«Ο “Ερωτας φυγάς” μετακομίζει από το κανάλι προβολής του στη νέα φιλόξενη αγκαλιά του ΑΝΤ1» αλλά στη συνέχεια έδωσε και λεπτομέρειες γράφοντας σε άλλο σημείο της δήλωσής του στο fb «η ιστορία μας απλά πάτησε για λίγο ένα ελαφρύ pause για να play από μέσα Γενάρη».

 

  • Δηλαδή ο σεναριογράφος λειτούργησε και ως γραφείο τύπου και ως διευθυντής προγράμματος. Για το λόγο αυτό υπήρξαν επικοινωνίες χθες το βράδυ μεταξύ ανθρώπων της εταιρίας παραγωγής και ανθρώπων του ΑΝΤ1 και ζητήθηκαν εξηγήσεις.

 

Προφανώς και ο ΑΝΤ1 σήμερα ίσως αναγκαστεί να προχωρήσει σε έκδοση δελτίου τύπου ή έστω να ανακοινώσει μέσω του «Πρωινού» την μετακόμιση του «Φυγά» εκεί.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

«Στους γάμους ομοφύλων θυσιάζονται τα παιδιά για να δικαιωθεί μια στείρα ένωση»

Μακριά απο τον Κηφισό – Τροχαίο ΤΩΡΑ και τρομακτικό μποτιλιάρισμα