in ,

LOLLOL

Επεισόδιο στον ΣΚΑΪ – Βαρεμένος για χειρονομία του. «Αθλιότητες» της Καραμανλή με φωτογραφία του Τσίπρα

«Χαμός» έγινε σήμερα (02.02.2023) σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ όταν ο Γιώργος Βαρεμένος βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, που έδειχνε η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα έγιναν στην τηλεοπτική εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα που έδειχνε η Άννα Καραμανλή έκανε έξαλλο τον Γιώργο Βαρεμένο.

  • Η Άννα Καραμανλή θεώρησε σωστό να δείξει με τη χρήση φωτογραφίας ότι ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πήγε στο θέατρο, όπως είχε προγραμματίσει, αντί να …κάτσει σπίτι του. Να πενθήσει τους άτυχους πιλότους που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια άσκησης.

Η Άννα Καραμανλή έβγαλε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα από το Θέατρο Παλλάς. Η πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι προχθές (31.01.2023) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την συντριβή του μοιραίου F – 4 Φάντομ στην Ανδραβίδα και την εύρεση της σορού του συγκυβερνήτη του αεροσκάφους, υποσμηναγού Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα πήγε στο θέατρο Παλλάς και ήταν χαμογελαστός κάτι που το χαρακτήρισε «αθλιότητα».
«Αθλιότητα και χαμόγελο colgate»

Η Άννα Καραμανλή έδειξε μια φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα και είπε:

«Προχθές όταν ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου παιδιού ο Τσίπρας χαμογελώντας με δύο κυρίες πήγε στο Θέατρο στο Παλλάς. Αυτή είναι η αθλιότητα του Τσίπρα. Δείτε τους χαμόγελο colgate».

Ο Γιώργος Βαρεμένος έγινε έξαλλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αρχικά στην Άννα Καραμανλή: «Μιλάει το χαμόγελο Μητσοτάκη».

Λίγο μετά ο τέως δημοσιογράφος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βγήκε εκτός εαυτού και άρπαξε μέσα από τα χέρια της Άννας Καραμανλή την φωτογραφία.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ηρέμησε πάντως, στη συνέχεια και ζήτησε συγγνώμη από την Άννα Καραμανλή και το επεισόδιο έληξε εκεί.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

78 Comments

  1. Λάθος ηθικής της Καραμανλή, απαράδεκτη συμπεριφορά από Βαρεμένο.
    Και φυσικά είναι σεξιστική. Δε θα το έκανε σε έναν άντρα γιατί θα υπήρχε ο κινδυνος να αντιδράσει έντονα αυτός ο άντρας.
    Η πολιτική αντιπαράθεση έχει πέσει πολύ σε επίπεδο, και τελικά γιατί; Αφού το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
    Απλά βλέπουμε την ξεφτίλα που προκαλεί σοτν πολιτικο το κυνηγι της καρέκλας

  2. Βρίζετε, χειρονομείτε αλλά όταν σφίξουν τα πράγματα… βουλευτική ασυλία.
    Άσε το πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων… Του Τζανακοπουλου…Τέρμα φασισμός
    Οι νταήδες της Βουλής

    • Μάθε σύνταξη προτάσεων. Τι βιώνεις δηλαδή; Για πες… Δεν εκπροσωπείς κόσμο, όπως ούτε εγώ. Τις απόψεις μας λέμε.
      Τα υπόλοιπα για το τι πιστεύει ο κόσμος θα τα δούμε στις εκλογές

      • Δεν θα μου μάθεις σύνταξη εσύ ο αγράμματος. Δεν λες απόψεις. Θες εμμονικά να επιβάλλεις απόψεις. Επιτίθεσαι. Εκπροσωπώ τους πολλούς κι εσύ τους λίγους. Είμαι στην ίδια δύσκολη κατάσταση με πολλούς συμπολίτες μου και μάντεψε ποιος έχει ευθύνη. Στις εκλογές θα τα δούμε όλα. Αυτό λέω κι εγώ.

  3. Δεν ζούμε σε παράλληλο σύμπαν. Εσείς μας βρίζετε και μας κάνετε πόλεμο και όχι εμείς. Εσείς έχετε όλα τα μέσα με το μέρος σας και όχι εμείς. Εμείς αμυνόμαστε. Εδω ήσασταν πάλι λάθος. Δεν σας πείραξε κανείς. Εσείς τρώγεστε μαζί μας.

    • Πάσχεις από την ασθένεια “με βρίζετε χυδαία”ενώ προσβάλεις συνέχεια αυτούς που διαφωνούν μαζί σου. Δε σου μαμάει κανείς τη ζωή. Έχουμε τη ζωή που αξίζει ο χαρακτήρας μας

      • Εσύ πάσχεις από ψυχασθένεια και μάλιστα βαριάς μορφής. Τι λες ρε κακιασμένο μ@@νι της λάσπης που τα βρήκες όλα έτοιμα στην ζωή σου και θα μου πεις εσύ ότι όλοι έχουμε την ζωή που μας αξίζει. Ποιος βρίζει χυδαία? Εσείς οι δύο δεν βρίζετε συνέχεια χυδαία? Σας απαντάω όπως σας πρέπει. Εσείς θίγετε ανθρώπους και οικογένειες. Αν είχαμε όλοι την ζωή που μας αξίζει, εσύ θα έτρωγες από τα σκουπίδια και εγώ θα ήμουν άρχοντας. Τον χαρακτήρα και το ήθος μου εσύ δεν θα τα φτάσεις ποτέ ούτε στον ύπνο σου γιατί έχεις πολύ κακιά ψυχή. Οι καρκινοπαθείς έχουν την ζωή που τους αξίζει ρε βλαμμένο? Ε? Τα παιδιά στην Αφρική και όλοι οι άνθρωποι που πεθαίνουν της πείνας έχουν την ζωή που τους αξίζει? Ε? Δεν τους μαμάνε την ζωή οι κοινωνικές ανισότητες που εσείς επιβάλλετε για να καλοπερνάτε? Ξέρεις τι δυσκολίες τραβάω εξαιτίας σας? Θες να σου πω? Άι σαπέρα! Βάλε το κεφάλι σου μέσα στα σκουπίδια. Είσαι ένα με αυτά.

      • Από το 2020 και μετά ζω έναν ζόφο όπως και πολλοί συνάνθρωποί μου. Και ευθύνεστε εσείς γι’ αυτό. Θέλουμε όλοι την ζωή μας πίσω και θα την αποκτήσουμε ξανά.

      • Τότε τι στενοχωριέσαι για τα κόμματα? Φάσκεις και αντιφάσκεις. Για το δικό σου κόμμα φταίνε οι πολίτες που δυσκολεύονται ενώ για το δικό μου κόμμα φταίει το κόμμα και όλοι επηρεαζόμαστε? Ή επηρεαζόμαστε από όλους ή από κανέναν. Αν δεν επηρεαζόμαστε από κανέναν, δεν έχεις να χάσεις κάτι. Γενικά μιλώντας, η πολιτικοί δεν είναι διακοσμητικό στοιχείο αλλά υπάρχουν για να διευκολύνουν την ζωή της χώρας και των πολιτών. Αλλιώς, ας μείνει ακυβέρνητο το καράβι.

  4. Όταν απαντάω στον Σπύρο δεν είναι σωστό να πετάγεσαι και να τα παίρνεις όλα προσωπικά. Ο Σπύρος ανάγει το κομματικό επίπεδο σε προσωπικό και θίγει ανθρώπους. Του απαντάω αναλόγως κι εσύ θίγεσαι όχι γιατί σε πειράζει για τον Σπύρο αλλά για το κόμμα. Το πας σε άλλο επίπεδο και ξεφεύγεις. Ξεφεύγετε και οι δυό σας.

Πτώση Phantom F-4 – «Λύγισαν» οι γονείς του υποσμηναγού Τουρούτσικα στην ταφή του (εικόνες)

Η εξομολόγηση της Σκαφίδα – «Όταν ήμουν μικρή στο σχολείο με κορόιδευαν που δεν έπαιζα με κούκλες αλλά…»