in

OMGOMG

Ξυλοδαρμός από γνωστό DJ – «Έδωσα στην αστυνομία και φωτογραφίες από παλιά που είχα φάει ξύλο» λέει η πρώην του

«Ζαλίζομαι και έχω πονοκέφαλο δύο μέρες. Έφαγα μπουνιά στο σαγόνι, κάνει κρακ το σαγόνι μου, δεν μπορώ να μασήσω» λέει μιλώντας στο newsit το νεαρό μοντέλο που φέρεται να είναι το θύμα άγριου ξυλοδαρμού από γνωστό dj, πρώην σύντροφό της, σε νυχτερινό κλαμπ της Γλυφάδας τα ξημερώματα της Κυριακής.

  • Αυτή την ώρα, η κοπέλα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική και σωματική κατάσταση στο Ασκληπιείο νοσοκομείο, προκειμένου να την εξετάσει ιατροδικαστής.

 

Η εξέταση έρχεται λίγη ώρα μετά την απόφαση του εισαγγελέα να αφήσει ελεύθερο τον γνωστό dj, φερόμενο ως δράστη του ξυλοδαρμού του νεαρού μοντέλου, ο οποίος έλαβε προθεσμία στις 23 Φεβρουαρίου.

«Είμαι σε σοκ. Δεν είμαι σε καθόλου καλή ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχω εμφανή τραύματα. Έχω κοπεί στο στόμα από μέσα, ζαλίζομαι και έχω πονοκέφαλο δύο μέρες. Έφαγα μπουνιά στο σαγόνι, κάνει κρακ το σαγόνι μου, δεν μπορώ να μασήσω» λέει το νεαρό μοντέλο που φέρεται να ξυλοκόπησε ο 40χρονος dj.

  • Με τρεμάμενη φωνή, λέει : «εκείνος τώρα αρνήθηκε τα πάντα. Αρνήθηκε ότι σήκωσε χέρι και είπε μόνο ότι υπήρχε λεκτικός διαπληκτισμός».

Το βράδυ της άγριας επίθεσης, που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής (05.02.2023) μέσα σε νυχτερινό κέντρο της Γλυφάδας, το ίδιο το θύμα παρέδωσε στις αρχές φωτογραφικό υλικό που είχε από προηγούμενες επιθέσεις του dj προς το πρόσωπό της.

«Έδωσα στην αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου φωτογραφίες από παλιά που πάλι είχα φάει ξύλο από τον συγκεκριμένο για να ξέρουν ότι αυτό που έγινε δεν ήταν επειδή μπορεί να είχε πιεί, μπορεί να ξέφυγε. Υπήρχε μόνιμα αυτό στην σχέση μας» καταλήγει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

3 Comments

Τα γράψαμε πρώτοι . Νέο ζευγάρι στη σοουμπίζ – Η Τριανταφυλλίδου «έκλεψε» την καρδιά του Κουρή

Υπόθεση Πισπιρίγκου – Η Αγγελική Τσιόλα καταθέτει αγωγή κατά παθολογοανατόμου