in

CuteCute

«Επειδή μας έχουν μες στο σπίτι τους λόγω της τηλεόρασης, νομίζουν ότι μπορούν να μας πουν ό,τι θέλουν»

Η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “DOT”  και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο του Θεάτρου, την προκατάληψη που βιώνει η κόρη της αλλά και τα περιστατικά που της έχουν τύχει με τους (τηλε)θεατές.

«Εγώ χρωστάω πολλά ακόμη στο Θέατρο. Το Θέατρο δεν μου χρωστάω. Αν αρχίσουν να με καλούν σε εκδηλώσεις τιμής, θα νομίζω ότι κοντεύω να πεθάνω και δεν το ξέρω», δήλωσε-μεταξύ άλλων- με χιούμορ η Ελένη Γερασιμίδου.

Πώς απαντά στα σχόλια που δέχεται η κόρη της, που ακολουθεί το ίδιο επάγγελμα με τους γονείς της;

«Πιστεύω ότι η κόρη μου δεν θα κάνει λάθη. Είναι πολύ πιο αυστηρή με τον εαυτό της. Υπάρχει μία προκατάληψη, ότι ακολούθησε τον δρόμο των γονιών της. Τον δικό της δρόμο ακολούθησε και δεν μπορεί να το αποφύγει και εύκολα», τόνισε η ηθοποιός.

Ωστόσο, η Ελένη Γερασιμίδου αποκάλυψε και τα περιστατικά με σχόλια (τηλε)θεατών που την έφεραν σε δύσκολη θέση.

«Επειδή μας έχουν μες στο σπίτι τους λόγω της τηλεόρασης, νομίζουν ότι μπορούν να μας πουν ό,τι θέλουν. Ήταν μία κυρία, με είδε άβαφη και μου κάνει: αχ βρε εσύ, στην τηλεόραση είσαι μία κούκλα, ενώ τώρα…», περιέγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Το χειρότερο ήταν όταν ήμουν με το παιδί μου μικρό και μία άλλη κυρία με το δικό της. Με δείχνει από το απέναντι πεζοδρόμιο και γελάει σαρκαστικά. Περνάω τον δρόμο και της λέω:

‘’Eσύ για να ξαναγελάσεις μαζί μου μπροστά στο παιδί μου θα πληρώσεις πολλά λεφτά’’. Το πήρε κι έφυγε. Μου κακοφάνηκε, γιατί ήταν το παιδί μαζί. Δεν ήμουν κανένα νούμερο για να γελάει μαζί μου», τόνισε κλείνοντας η Ελένη Γερασιμίδου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

2 Comments

Πατέρας σε λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Δρούλιας – Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – «Το παιδί έχει αφεθεί στην τύχη του, κυκλοφορεί με κουκούλα»