in ,

CryCry LOLLOL

Ενόχληση στον Alpha για την παρουσία Πανόπουλου στη συνέντευξη Κασσελάκη – Ήξερε η Γερμανού;

Τριγμοί έχουν προκληθεί από χθες στον Alpha μετά την αποκάλυψη ότι ο Δημήτρης Πανόπουλος θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

  • Κάτι το μεμπτό ως εδώ δεν υπάρχει. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη στιγμή που ο δημοσιογράφος ήταν παρόν στη συνέντευξη του Αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη μια συνέντευξη μάλιστα που σε πολλά σημεία είχε αμιγώς πολιτικό περιεχόμενο.

 

Και δυστυχώς αυτή η συνέντευξη συνέπεσε και με την πτώση για πρώτη φορά από την αρχή της σεζόν της Ναταλίας Γερμανού στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης.

 

  • Γνώριζε ή όχι η Ναταλία Γερμανού;

 

Αυτό αναρωτιούνται τώρα οι πάντες. Ίσως βέβαια να ήταν και ένας ελιγμός της παρουσιάστριας. Με τα ποσοστά των δημοσκοπήσεων που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και τη δεδομένη παρουσία στο Ευρωψηφοδέλτιο πρώην υπουργών που διαθέτουν κομματικό μηχανισμό θεωρείται σχεδόν απίθανη η εκλογή Πανόπουλου.

 

  • Όμως πλέον θεωρείται απίθανη και η επιστροφή του στην ομάδα του «Καλύτερα δεν γίνεται» όταν θα έχει κλείσει το θέμα των Ευρωεκλογών. Άλλωστε η φετινή χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη για τον δημοσιογράφο όσον αφορά στη σχέση του με την κεντρική παρουσιάστρια.

 

Με την επιλογή της παρουσίας του στη συνέντευξη ασχέτως του αν γνώριζε ή όχι η παρουσιάστρια θεωρείται πως κλείνει οριστικά και η παραμικρή χαραμάδα επιστροφής του…

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο καιρός σήμερα – Φεύγει επιτέλους η Αφρικανική σκόνη. Καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Άγιοι Ανάργυροι – Φίλος της 28χρονης που τη συνόδευε. «Πετάχτηκε μπροστά μου, πάγωσα και δεν πρόλαβα να αντιδράσω»