in

Ένας πιτσιρικάς ζητάει από την Apple να αλλάξει το προσβλητικό emoji του σπασίκλα

Το όνομά του είναι Τέντι, είναι δέκα ετών, προέρχεται από το Όξφορντσαϊντ και στόχος του είναι να αλλάξει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα emojis της Apple.

  • Ο πιτσιρικάς από την Αγγλία ξεκίνησε εκστρατεία με την οποία ζητάει να γίνουν αλλαγές, βρίσκοντας το υπάρχον με τα δύο μπροστινά δόντια που εξέχουν πολύ προσβλητικό και υποτιμητικό απέναντι σε όσους φοράνε γυαλιά.
nerd
To emoji που εκνευρίζει τον Τέντι

«Με κάνει να αισθάνομαι άσχημα, με αναστατώνει. Το βρίσκω πολύ προβλητικό και είμαι σίγουρος πως το ίδιο ισχύει και για πολύ κόσμο ανά τον πλανήτη. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Η Apple κάνει άσχημη τη ζωή όσον φοράνε γυαλιά. Κάνει τον κόσμο να νομίζει ότι είμαστε σπασίκλες. Είναι απαίσιο», σχολίασε ο 10χρονος Τέντι, ο οποίος μάλιστα έχει και συγκεκριμένη πρόταση για την αντικατάσταση του emoji.

teddy_emoji_1
Ο 10χρονος με την… απαίτησή του
  • «Το emoji με τη διάνοια οράει λεπτά γυαλιά με λεπτό σκελετό και έχει ένα χαμόγελο αντί για αυτά τα απαίσια δόντια λαγού. Εμένα μου αρέσει να φοράω γυαλιά γιατί με βοηθούν να βλέπω πολύ καλύτερα, αλλά και να φαίνομαι στυλάτος κι ωραίος», προσέθεσε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σοκάρει η Μαρία Αλεξάνδρου – Η λιποθυμία, η βουλιμία και η νέα εποχή ως μητέρα…

Πειραιάς – Αποπειράθηκε να ληστέψει περίπτερο και τραυμάτισε με μαχαίρι τον υπάλληλο