in

OMGOMG

Εν ψυχρώ δολοφονία στον Πειραιά – Δείτε τον νεκρό στον δρόμο (Βίντεο)

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 40χρονου υπαλλήλου σε πάρκινγκ από έναν 68χρονο άνδρα, στην οδό Πραξιτέλους, στον Πειραιά, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο Newsbeast πως το θύμα δούλευε χρόνια στο πάρκινγκ και ήταν ένας ιδιαίτερα ευγενικός άνθρωπος, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Για τον δράστη, μάρτυρας ανέφερε πως συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα.Ο 68χρονος συνελήφθη και κρατείται στην υποδιεύθυνση ασφαλείας Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsbeast είχε προηγηθεί διαπληκτισμός ανάμεσα στους δύο με τις ίδιες πηγές αλλά και περίοικους να αναφέρουν πως οι καυγάδες με πρωταγωνιστή τον δράστη ήταν αρκετά συχνό φαινόμενο.

  • Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 68χρονος πήρε την καραμπίνα του, κατέβηκε στο πάρκινγκ και πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 40χρονο με αλβανική καταγωγή. Ακολούθως ο δράστης ανέβηκε στο σπίτι του, όπου και εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Το θύμα μεταφέρθηκε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο όπου και κατέληξε.Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο ηλικιωμένος παραδόθηκε στην ΕΛ.ΑΣ. Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους και το όπλο του εγκλήματος. Ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ από το σημείο έχουν συλλεχθεί δύο κάλυκες από τα φυσίγγια της καραμπίνας. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά.«Τον είδα να πυροβολεί εν ψυχρώ.

Από ό,τι γνωρίζω είχαν κάποιο μικρό διαπληκτισμό, αλλά δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο για να γίνει αυτό το πράγμα. Στη συνέχεια ο δράστης ατάραχος ανέβηκε στο διαμέρισμά του. Το θύμα εργαζόταν χρόνια στο πάρκινγκ και ήταν και ιδιαίτερα ευγενικός. Να εξυπηρετούσε τους πάντες», ανέφερε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες στο Newsbeast.«Δημιουργούσε συνέχεια προβλήματα στο πάρκιγνκ», είπε για τον δράστη μια άλλη μάρτυρας. Μιλώντας για το 40χρονο θύμα τόνισε πως «ήταν το καλύτερο παιδί, το πιο χαμογελαστό παιδί, δουλεύει χρόνια στο πάρκιγνκ». «Εμείς ακούσαμε τον Βαγγέλη (το θύμα) να ζητάει βοήθεια και μετά ακούσαμε τον πυροβολισμό. Φώναξε μόνο τα παιδιά από το διπλανό πάρκιγνκ. Δεν πρόλαβε να πει κάτι άλλο. Είναι πατέρας τριών παιδιών, τριών ανήλικων παιδιών».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πειραιάς ΤΩΡΑ – Δείτε την εκτέλεση του 39χρονου σε βίντεο ντοκουμέντο

Έφοδος της ΕΛΑΣ σε δύο παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες στην Αθήνα