in ,

LOLLOL WTFWTF

Εμετικό τρίκ – Η αλήθεια για τον «εμετό» της Φαίης. Γιατί βγήκε τώρα το θέμα…

Ντόρος και μάλιστα μεγάλος έγινε χθες με τον θέμα του εμετού της Φαίης Σκορδά τον τελευταίο Μάϊο που συνεργάστηκε με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

 

Καταρχήν το ρεπορτάζ πράγματι είναι αληθές ωστόσο βγήκε προς τα έξω με την έγκριση της Σκορδά. Για να γίνει αναπαραγωγή μήπως και ανεβούν τα νούμερα της εκπομπής της. Ωστόσο το όλο θέμα έχει ενοχλήσει πολύ έντονα τον Λιάγκα – εξοργίσει για την ακρίβεια – καθώς έχει οικογενειακές προεκτάσεις.

 

 

  • Ποια είναι η αλήθεια:

 

 

Η Σκορδά ήξερε πως φέρνοντας στο πλευρό της τον Λιάγκα παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο. Και νόμιζε πως μετά την παταγώδη αποτυχία του Λιάγκα στον ΣΚΑΪ εκείνη θα παραμείνει «πρώτο βιολί» στον ΑΝΤ1.

 

  • Στην τηλεόραση μιλούν τα νούμερα:

 

Τα νούμερα την τελευταία σόλο σεζόν της Σκορδά ήταν μονοψήφια. Και ο Λιάγκας νόμιζε πως θα ήταν για εκείνη σανίδα σωτηρίας… Της πήρε τελικά την εκπομπή όπως λέει όλη η τηλεοπτική πιάτσα και αυτό βέβαια συνέβη από τον δεύτερο μήνα που βρέθηκε στο πλευρό της στο «Πρωινό».

  • Από ‘κει και μετά και η ίδια εγκλωβίστηκε σε μια κατάσταση στην οποία συμφώνησε και η ίδια. Γιατί πριν την τελική κατάληξη στην επανένωση Λιάγκα – Σκορδά είχαν προταθεί στη Σκορδά άλλοι δημοσιογράφοι.

 

Θεώρησε πως ο πρώην σύζυγός της θα διασώσει την τηλεοπτική της καριέρα. Συνέβη το αντίθετο καθώς από ένα σημείο και μετά εκείνη δεν μπορούσε να ελέγξει τις καταστάσεις. Και η αλήθεια είναι πως αρκετά πρόσωπα της τότε «αυλής» της την πρόδωσαν και μετακόμισαν στο άλλο «στρατόπεδο»… Η τηλεόραση έχει αλλάξει και όσοι δεν το συνειδητοποιούν απλά χάνουν το τρένο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Κυλλήνη ΤΩΡΑ – «Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε»

Κάρυστος ΤΩΡΑ – Αυτός είναι ο 35χρονος πατέρας δυο παιδιών που… εξαφανίστηκε