in

LoveLove OMGOMG

Η Μουτάφη για Νιφλή – «Με τον άνδρα μου ερωτευτήκαμε και μείναμε μαζί από το πρώτο βράδυ»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε την Τρίτη 13/6 η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της, Μάνο Νιφλή, αλλά και για την γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας πως συγκατοίκησαν από το δεύτερό τους ραντεβού.

«Με τον Μάνο παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο του 2018. Παντρευτήκαμε λίγους μήνες μετά τη γνωριμία μας. Μείναμε μαζί από το βράδυ, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Τον γνώρισα από την κουμπάρα μου την Μαρίνα Ασλάνογλου. Μου είχαν πει να πάμε για ένα ποτό, εγώ ήμουν αρνητικά αρχικά αλλά μετά πήγα και εκεί γνωριστήκαμε. Ήταν ακαριαίο, στην δεύτερη συνάντηση μείναμε μαζί. Στο πρώτο ραντεβού βγήκαμε και με τους φίλους μου για να τον γνωρίσουν», είπε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

 

Όσον αφορά στις κακοποιητικές συμπεριφορές και το κίνημα #metoo, η Ελισάβετ Μουτάφη ανέφερε: «Το #metoo εννοείται πως έκανε καλό, αλλά θεωρώ ότι όταν δεν είσαι θύμα ή μάρτυρας, δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις να μιλήσει γιατί εγώ αυτό το θεωρώ κουτσομπολιό. Εννοείται ότι όταν ένας άνθρωπος έχει δεχτεί βίαιη συμπεριφορά είμαστε μαζί του, τι να συζητήσουμε για αυτό;

Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί έτσι και δεν μιλάω για εμένα, γιατί εμένα δεν μου έχει κάνει κάτι, δεν έτυχε, δεν έγινε, δεν ξέρω, όμως, οι συνάδελφοι δεν τρελάθηκαν μια μέρα και είπαν αυτά, άρα κάτι συνέβη. Οπότε θεωρώ ότι είναι επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον χώρο. Δεν νομίζω να συνεργαζόμουν ξανά μαζί του».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Βίντεο ΤΩΡΑ – Οι χωρισμένοι Παναγιώταρου και Σχίζας μαζί σε βάφτιση

Προσοχή – Απατεώνες προσφέρουν επιστροφή φόρου. Δείτε πώς