in

CryCry LOLLOL

Ελίνα Παπίλα – Τέλος το Καλοκαιρινό, εκκρεμεί ένα ραντεβού

‘Εχει απομακρυνθεί εντελώς να δούμε στον ΑΝΤ1 καλοκαιρινή εκπομπή με την Ελίνα Παπίλα στο «τιμόνι» της παρουσίασης. Έπαιξε δυνατά αυτό το σενάριο, αλλά εγκαταλείφθηκε νωρίς. 

 

Τώρα μαθαίνω ότι εκκρεμεί μόνο ένα ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να συζητηθεί τι μπορεί να γίνει από Σεπτέμβριο. Οι πιθανότητες αξιοποίησης δεν είναι πολλές, καθώς έχουν μειωθεί οι υποστηρικτές της εντός καναλιού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. αποχωρησε η θα αποχωρησει οπως εγραψε καποιο σαιτ γι αυτο και η αναδουλεια της αταλαντης , αλλα πολυ καλης στις δημοσιες σχεσεις Παπιλα. Ελα πια με ολα τα βισματα σιχαθηκαμε!!!

  2. Η γυναικα ειναι σε αλλο πλανητη λες και δεν την αφορα προσωπικα η αποτυχια της, παντα ειναι ευχαριστημενη ,ικανοποιημενη , δινει συνεντευξεις τη μια πισω απο την αλλη , εχει βαλει λυτους και δεμενους να λενε καλα λογια παρα τις αποτυχιες της και το κυριοτερο τις φταινε ολα και ολοι εκτος απο την αταλαντοσυνη της και την υπεροψια της. Μονιμως με ενα ψευτικο χαμογελο και τους δημοσιογραφους που η ιδια καλει απο κοντα. Αντε σπιτακι σου κοριτσακι μου που ανθρωποι με ταλεντα και προσοντα ειναι στην απεξω , για να σπρωχνουν εσας τα αταλαντα ευνοημενα τιποτα με το ζορι, οι χοργηγοι σας

Αποκάλυψη – Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην «αθανασία»;

Η πρώτη αποχώρηση μετά το ατομικό “Survivor” -Ήρθε το… τέλος για κορυφαίο όνομα!