in

Ελεονώρα Μελέτη: “Και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε η εκπομπή πάλι κοβόταν”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της “Mega Καλημέρα” και για τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή να κόβεται.

“Ακόμα και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε η εκπομπή πάλι κοβόταν. Το ότι ο καθένας δεν έχει διασταυρωμένο ρεπορτάζ ή λάθος ρεπορτάζ -λάθη συμβαίνουν, όλοι κάνουμε λάθη- δεν είναι δικό μου θέμα. Δεν στέκομαι σε αυτό, ούτως ή άλλως τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Φαίνεται ποιος είναι ο αξιόπιστος και ποιος είναι ο αναξιόπιστος” είπε.

Και πρόσθεσε: “Έχω πάρει τηλέφωνο γιατί ήθελα να προστατεύσω δημοσιογράφο. Του είπα ότι τον διαβεβαιώνω ότι αυτό που γράφει θα διαψευστεί με βαρύγδουπο τρόπο και ότι θα κάνει κακό στο όνομά του. Εκείνος επέμενε ότι εγώ δεν ξέρω -η εμπλεκόμενη- και ότι οι πηγές του είναι πολύ πιο αξιόπιστες από εμένα. Το έφαγε το κεφάλι του, διαψεύστηκε. Τώρα στον χώρο κυκλοφορεί ότι είναι αναξιόπιστος, δεν φταίω εγώ γι’ αυτό, προσπάθησα να τον προστατεύσω”.

Το κανάλι φαίνεται να δείχνει τη στήριξή του στην Ελεονώρα Μελέτη: “Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχουν και ανθρώπινες σχέσεις οι οποίες είναι ζωντανοί οργανισμοί, δουλεύονται. Εμείς δηλαδή δεν μαθαίνουμε από εσάς (τους δημοσιογράφους) πράγματα που γίνονται. Τα γνωρίζουμε από τις ζυμώσεις, από εκείνο το στάδιο. Γνωρίζουμε το παρασκήνιο για αλλαγές, για αποφάσεις που παίρνουν οι άλλοι, πριν μάθετε εσείς το αποτέλεσμα. Οπότε, είναι άδικο και για ανθρώπους που έχουμε για ανθρώπους που έχουμε ζωντανές σχέσεις να φαίνονται ότι είναι πιο σκληροί”.

Με αυτό το σκεπτικό αντιμετώπισε το “ψαλίδισμα” 20 λεπτών στη “Mega Καλημέρα”: “Είναι επιλογή μου αντιμετωπίζω πράγματα για τα οποία δεν αναλαμβάνω εγώ ούτε την ευθύνη ούτε την απόφαση με έναν τρόπο που δηλώνει το καλοδεχούμενο. Είμαστε εδώ γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο τρόπος που μπορεί να έρθει αυτό μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος”.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος – « Πλέον κρύβω την ηλικία μου γιατί έχω ζήσει ηλικιακό ρατσισμό στη δουλειά»

Πύργος ΤΩΡΑ – Βαρύτατες κατηγορίες κατά του 32χρονου. Τον κατήγγειλε η σύντροφός του για σεξουαλική κακοποίηση