in

OMGOMG

Η παρέμβαση της Μελέτη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και η αντίδραση της Γερμανού

Με γραπτό μήνυμα επικοινώνησε η Ελεονώρα Μελέτη με τη Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται.

Αφορμή στάθηκαν οι πρόσφατες δηλώσεις της για τους παίκτες ριάλιτι που λαμβάνουν τηλεοπτικές θέσεις. Ένα θέμα το οποίο αργότερα φαίνεται πως «άνοιξε» παραπάνω η μεσημεριανή παρέα του Alpha.

  • Η Μελέτη, παρακολουθώντας την εκπομπή αποφάσισε να παρέμβει με sms στο κινητό της Ναταλίας Γερμανού τονίζοντας πως τα σχόλια που έκανε αφορούσαν μόνο τους παίκτες από ριάλιτι σόου.

«Έλα ρε παιδιά, εγώ είπα μόνο για παίκτες ριάλιτι», ήταν το μήνυμα της Ελεονώρας και η Ναταλία Γερμανού απάντησε: «Να το διορθώσουμε λοιπόν, η Ελεονώρα αναφέρθηκε μόνο σε παίκτες ριάλιτι, δεν τους τσουβάλιασε γενικά. Ήθελα απλά να το διευκρινίσω γιατί μας βλέπει και χαιρόμαστε που μας βλέπει η φίλη μας Ελεονώρα», ξεκαθάρισε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Ακόμα και οι παίκτες ριάλιτι, δεν είναι μία συνομοταξία, ένα πρόσωπο, ακόμη κι εκεί υπάρχει μια ποικιλία που όντως κάποιος μπορεί να αξίζει», συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης μετά τα σχόλια που προηγήθηκαν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πτολεμαΐδα – «Στη φάκα» 57χρονος. Έκρυβε κάνναβη στο σπίτι και την αγροικία του

Λεφτά με το τσουβάλι – Αυτά τα ζώδια θα έχουν γεμάτες τις τσέπες το 2023