in

OMGOMG AngryAngry

Ελεονώρα Μελέτη – «Είναι να τρελαίνεσαι, έγραφαν… τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες»

Με αφορμή τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Ιωάννα Τούνη, επειδή θήλαζε δημόσια το μωράκι της, η Ελεονώρα Μελέτη και η Φλορίντα Πετρουτσέλι θυμήθηκαν αντίστοιχες περιπτώσεις που και οι ίδιες δέχτηκαν αρνητικά σχόλια.

«Δεν θυμάσαι πριν χρόνια που θηλάζαμε και είχαμε πάει ένα βράδυ στην Επίδαυρο και φάγαμε ένα κράξιμο άνευ προηγουμένου, γιατί τολμήσαμε και πήγαμε στο θέατρο, ενώ θα έπρεπε να είμαστε σπίτι εκείνη τη στιγμή και να θηλάζουμε. Λες και ήξεραν αυτές αν εγώ είχα βγάλει γάλα με το θήλαστρο, εάν εγώ μπορούσα να θηλάσω… Είναι να τρελαίνεσαι! Τι συζητάμε; Τα αυτονόητα;», είπε αρχικά η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε από την πλευρά της: «Ήταν συγκλονιστικά τα μηνύματα από κάτω και κάνανε και διάλογο μεταξύ τους. Που εμείς με τον άντρα μου, ήταν δική του παραγωγή η παράσταση στην Επίδαυρο, είχαμε φύγει αυθημερόν. Φύγαμε στις 6 το απόγευμα και γυρίσαμε στις 4 το πρωί.

Είχα αφήσει 5-6 μπουκάλια γάλα πίσω στη μαμά μου. Καθόμουν σαν την αγελάδα όλο το πρωί και έβγαζα γάλα και είχα από κάτω την κάθε μια που έλεγε “τι ανάγκη έχει αυτή που έχει 15 Φιλιππινέζες”. Είναι να τρελαίνεσαι».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

7 Comments

  1. Aσε μας ρε Μελετη οτι θυμασαι χαιρεσαι για να κανεις ντορο , κοιτα να δουλεψεις και να μην φευγεις με το που τελειωνει η εκπομπη λες και εισαι υπαλληλος και ασε τα υπολοιπα . Επισης οταν εκανε ο αρχισυντακτης σου μπουλινγκ στους συναδελφου σου , πανελ και δημοσιογραφους, εσυ μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις γιατι απλα σε βολευει να βγαζει ολη την δουλεια ο αρχισυντακτης και εσυ απλα να παρευρισκεσαι στην εκπομπη ντυμενη και βαμμενη. Με τον Μανεση εκανες ολοκληρο θεατρο

  2. Παρτακιας οτι αφορα σε εκεινην ειναι τεραστιο και το κανει θεμα , οσο για τους συναδελφους της αστους να κουρευονται . Ε δεν παει ετσι καλη μου γυναικα , εν τελει το αποτυπωμα σου εχει σημασια στο τελος μιας συνεργασιας κοινως η συμπεριφορα σου

  3. Μονίμως γκρινιάζει, μονίμως δέχεται επίθεση, μονίμως της λένε άσχημα λόγια.
    Δηλαδή αυτοί που υπολόγισαν 15 Φιλιππινέζες πόσα άτομα έπεσαν έξω;

  4. Σταμάτα μωρέ να κλαίγεσαι. Από τότε που σε θυμάμαι όλο καταγγελεις: τότε στο πρωινό του Αντ1, που σε έβαλαν να κάνεις τη Μενεγάκη, που σου έκαναν μπουλινγκ, που σου είπαν αυτά ούσα έγκυος, που που που.
    Με το ζόρι σε έσυραν στον Αντ1; Τα λεφτά τα πήρες; Πιάνεις ότι χειρότερο σου έχουν πει και το παίζεις θύμα. Γιατί δεν λες σε τι οικονομικό στάτους ζεις πριν καν δουλέψεις.
    Πες και κάνα δόξα τω θεώ. Πες κι ένα είμαι τυχερή.
    Το εγώ σου είναι τεράστιο

  5. Αγαπητή μου Ελεονώρα.
    Επαναστάσεις και παράπονα κάνουμε όταν μας αδικούν. Εσύ ανέκαθεν ήσουν προστατευμένη και με χίλιες βοήθειες σε ότι έκανες στην ζωή σου. Και καλά κάνεις δηλαδή ευχή είναι να έχουν τις βοήθειες τις δικιές σου όλες οι μανούλες. Μην προσπαθείς όμως με το όποιο περιστατικό να δείξεις ότι είσαι θύμα ή να αποδείξεις ότι είσαι όπως είναι η τηλεθεάτρια σου. Δεν είσαι. Δεν έχεις και τα κότσια εδώ που τα λέμε να είσαι. Άραξε λοιπόν στα κυβικά σου και να δοξάζεις τον Θεό που ενώ δεν παράγεις κάτι ουσιαστικό, ακριβοπληρώνεσαι και μπορείς να λες προστατευμένη τις χαζομάρες σου.

  6. Η Μελετη αποδειχτηκε φουσκα με το περασμα του χρονου , πολλα λογια ,δηθεν λεκτικες ψευτομαγκιες αλλα η τηλεθεαση στο 8% . Για να δουλεψει και να παρει την δουλεια της στα σοβαρα ουτε λογος φυσικα, καιρος να παει σπιτακι της και να ερθουν αλλα φρεσκα προσωπα που εχουν ορεξη και διαθεση για δουλεια και αυτο ισχυει και για τις υπολοιπες παρουσιαστριες

Αλόη – Ανάστατοι οι καταναλωτές για την πιθανή καρκινογόνα δράση – Το μυστικό στην φλούδα

Κύκλωμα trafficking – Προφυλακιστέα 71χρονη με οίκους ανοχής στην Αθήνα