in

Ελεονώρα Μελέτη – Ανακοινώθηκε νωρίτερα στα μέλη της ομάδα της η απόλυσή τους από το Mega

Τίτλους τέλους ρίχνει η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που πορεύεται ήδη εδώ και μέρες χωρίς την παρουσιάστρια στο τιμόνι αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές.

Μάλιστα αυτό θα γίνει ακόμα νωρίτερα από το προγραμματισμένο καθώς το κανάλι με αλλαγή στο πρόγραμμά του ενημέρωσε τους τηλεοπτικούς συντάκτες ότι τη Μεγάλη Εβδομάδα το Mega Καλημέρα δεν θα προβληθεί. Το κενό θα καλυφθεί όπως θα γινόταν και μετά το Πάσχα, δηλαδή θα μοιραστεί ο τηλεοπτικός χρόνος ανάμεσα στην Κοινωνία Ώρα Mega και το Πάμε Δανάη.

Παρότι όλοι οι συνεργάτες της παρουσιάστριας μπροστά και πίσω από τις κάμερες γνώριζαν ότι έχουν ημερομηνία λήξης την 1η Μαΐου, μετά τις αποφάσεις της και του καναλιού, αυτό το τέλος ήρθε ακόμη πιο γρήγορα.

Όπως μάθαμε, σήμερα τεχνικοί, δημοσιογράφοι και όλο το πάνελ ενημερώθηκε πως η συνεργασία τους ολοκληρώνεται με το Mega την Παρασκευή 26 Απριλίου, πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια δεν έχει επισκεφτεί καθόλου το κανάλι ενώ ο Θανάσης Πάτρας ανέλαβε το φορτίο να περαιώσει την εκπομπή.

Το κλίμα πίσω από τις κάμερες είναι βαρύ αν και στον αέρα όλα κυλούν βάσει προγράμματος και δεν φαίνεται ότι μετράνε αντίστροφα.

Την ίδια ώρα που τα μέλη της ομάδας της Ελεονώρας Μελέτη ενημερώνονταν για την απόλυσή τους, εκείνη μιλούσε στον Real FM και δήλωνε πως πληρώνεται πιο πολύ ως παρουσιάστρια σε σχέση με την αμοιβή που πιθανόν θα λάβει ως ευρωβουλευτής.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι τελικά όλοι ήξεραν πως η εκπομπή θα τελειώσει πρόωρα λόγω εκλογών.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση της Κατερίνας Γκαγκάκη όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που είχα, ήξερα από αρκετά νωρίς ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα η εκπομπή εξαιτίας των Ευρωεκλογών. Επειδή φανταζόμουν τα υπόλοιπα και ξέρω και τα επόμενα, εμένα με χαροποιεί» είπε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τράπεζα Πειραιώς – Αίτημα λήψης της επόμενης δόσης κεφαλαίων ύψους 300 εκατ. ευρώ

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλωρού – «Μπράβο που ο γιος μου κατάφερε να ρίξει κάτω έναν πρώην μποξέρ»