in

OMGOMG

Η Μελέτη λέει – «Αγχώνομαι μήπως πιστεύουν ότι κάνω τηλεόραση, επειδή έχω κοιμηθεί με κάποιον και…»

Με αφορμή τη δήλωση της Γιούλης Ηλιοπούλου στο Mega Καλημέρα ότι «όλη μου η ζωή ήταν μία σεξουαλική παρενόχληση, έχω πετάξει καρέκλες στο κεφάλι παραγωγού», η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε για τον χώρο των media καθώς και στο επαγγελματικό της ξεκίνημα.

«Πέφτετε από τα σύννεφα που το ακούτε αυτό; Γιατί η Γιούλη Ηλιοπούλου δούλευε σε μία περίοδο στην τηλεόραση και στο θέατρο που λίγο πολύ, όταν κάποιος γνωστοποιούσε στην οικογένειά του ότι σκοπεύει να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, το έλεγαν… Εγώ θεωρώ ότι όταν ξεκινήσαμε, δεν μπήκαμε ανυποψίαστοι στον χώρο. Δηλαδή τα είχαμε ακούσει, τα ξέραμε, τα θεωρούσαμε και λίγο πιο αναμενόμενα να το πω έτσι» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της.

«Εγώ γαλουχήθηκα σε μία περίοδο της τηλεόρασης που έλεγαν ότι εάν δεν κοιμηθείς με κάποιον, δεν πρόκειται να προχωρήσεις. Τι εννοείς; Και το μεγάλο μου άγχος είναι, μήπως κάποιος πίστευε ότι επειδή κάνω τηλεόραση, έχω κοιμηθεί με κάποιον σε καίρια θέση. Παιδιά, μην με κοιτάτε σαν να είσαστε ροφοί! Δεν το έχετε ξανακούσει ποτέ; Τότε, γιατί σας φαίνεται σαν να λέω κάτι που δεν το έχετε ξανακούσει;».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

4 Comments

  1. Πολύ κουραστική.!!!
    Φαφλατού με ένα υπερβολικό “εγώ”.
    Μεταφέρει έναν μεγαλοϊδεατισμό εντελώς ξεπερασμενο. Μαζί με την Τσιμτσιλη οι πιο γραφικές της τηλεόρασης, εντελώς ψεύτικες, βγάζουν κόμπλεξ επειδή δεν έγιναν και ούτε θα γίνουν ποτε πρώτα ονόματα αλλά πάντα η “εναλλακτική φθηνή λύση”. Η Κατίνα Καινούργια δεν υπολογίζεται είναι από μόνη της
    μια κατηγορία.

Τραγωδία – Σκότωσε πεθερά, σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους επειδή του ζήτησε να χωρίσουν!

Ηράκλειο ΤΩΡΑ – Στη φυλακή ο «νταής» σύζυγος που εμβόλισε περιπολικό